Hétvégi programajánló – játszóház, diafilm és autók

Még mindig vacak és borús idő van? Senkinek sincs semmihez kedve? Ilyenkor még a gyerekek is nehezebben találják fel magukat.

A következő hétvégén is lesznek olyan gyerekprogramok, ahol az egész család remekül érezheti magát.

 

 

Illemtan gyerekeknek

Illik, nem illik!? Milyen nehéz kitalálni azt egy gyereknek, mit illik és mit nem illik csinálni! Ami érdekes, játékos és vicces, az általában nem illendő, ami pedig illik, az rettentően unalmas. Mosonyi Alíz illemtankönyve a régi gyerekek és a régi-régi felnőttek világát idézi meg, ám rólunk szól. A könyvéből készült Illemtan gyerekeknek című bábjátékot pénteken nézhetitek meg a zalaegerszegi Griff Bábszínházban.

 

Diafilmek délutánja

Újra leperegnek a klasszikus mesék, népmesék és a régi tévés sorozatok diafilm képei a Klebelsberg Kultúrkúriában szombat délután. Emellett kalandregények feldolgozásait, indiántörténeteket és a kötelező olvasmányok feldolgozásait is láthatjátok a nagyobbaknak szóló dia irodalmi beavató műhelyben. Várják azokat a „nagyobbacska gyerekeket” is, akik ezeken a diákon nőttek fel, és azokat a gyerekeket is, akik még csak most ismerkednek meg a diafilmes mesék varázsával. 24-én 15.30-kor, ingyenes!

 

20 éves a Mini Club Hungary

3 és fél Mini, egy működő Mini-motor és sok más érdekesség vár benneteket egy kétszintes kiállításon, ami a Mini Club Hungary megalakulásának 20. évfordulójára emlékezik a Közlekedési Múzeumban. A szervezők egy interaktív elemet is becsempésztek a kiállítás anyagába, hogy mindenki kipróbálhassa a Mini-életérzést.

 

MOTOLLA Játszóház

Kézműves délelőttre várják a kisgyerekes családokat a Marczibányi Téri Művelődési Központba szombatonként. Ebédig a kicsik a szüleikkel együtt alkothatnak, most szombaton a téli ablakképek készítése lesz a foglalkozás témája. A gyerekprogram végén egy 10-15 perces diafilmvetítés a meglepi. Ajánlott életkor 3 évestől 6 éves korig, de 3 év alatti gyerekekkel is nyugodtan mehettek, ők is biztosan feltalálják magukat a játszószőnyegen.

 

Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk az élményeiteket!

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az


2015. január 23.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X