"A kisbabám hálás, amióta az új cumisüveget használom" - Egy 5 hónapos baba anyukája írta meg véleményét a MAM Anti-colic cumisüvegről

A MAM Anti-colic cumisüveg nagyban segíti megelőzni a kólikás hasfájást, rugalmas kialakítása miatt a baba számára a szoptatáshoz hasonló élményt biztosít, és remekül működik a cumisüveg önsterilizáló funkciója. Lili, az 5 hónapos Fülöp baba anyukája mondja el véleményét az újdonságról. (x)

 

Kisfiam 5 hónapos tündéri, mosolygós babuka. Sajnos a kezdetek óta sokat küzdök a szoptatással, ami nem csak lelkileg megterhelő számomra, hanem állandó nehézséget okoz az etetések során. Minden elképzelhető módszert és eszközt megragadok, ami az anyatejes táplálás idejét segít nekünk minél hosszabb időre kitolni. Babukám kap ugyan anyatejet is, de főképpen tápszeres baba.

A MAM Anti-colic cumisüveg elsősorban azzal keltette fel az érdeklődésemet, hogy úgy hirdették, könnyedén működik a váltás a cumisüveg és a szoptatás között. Gondoltam, akkor ezt nekem találták ki! És valóban, Fülöpkém számára látszólag nem okoz gondot, hogy egyszer így, egyszer úgy kapja a tejecskét.

Különösen tetszett az is, hogy az etetőcumi lágysága valóban a bőr érzetéhez hasonlítható.

Először aggódtam, hogy Fülöp baba majd nehezen fogja elfogadni az új cumisüveget, mert van már néhány rossz tapasztalat a hátunk mögött, de ennél a cumisüvegnél az etetőcumi rafináltsága miatt könnyedén összejött a váltás. Fülöp "ráharapott".

Meglehetősen sokat utazok édesanyámékhoz vidékre, ezért a cumisüveget a nagyszülők is tesztelték már (igen, a  szigorú mérnök nagypapa is, aki a MAM honlapján minden létező tudnivalót elolvasott róla). Nekem az állandó ingázáshoz kapóra jött a MAM Anti-colic cumisüveg kényelmes önsterilizáló funkciója, ugyanis egy kevés víz kell hozzá, mikró, és röpke 3 perc alatt steril minden.

A MAM Anti-colic cumisüvegben szellősebben áramlik a levegő, miközben nyel a baba.

Mint ahogy a fiúbabák általában, az én kisbabám is habzsol, mint akit állandóan éheztetnek. Eddig nekem magamnak kellett szabályoznom, hogy mennyit-hogyan nyeljen evés közben a kisbabám - vagy túl lassan adagoltam neki a tápszert, akkor frusztráltan felsírt, hogy miért nem kapja már, vagy túl gyorsan nyelt, akkor pedig folyt minden ki a szája mellett. Ezzel a cumisüveggel most ez is megoldódni látszik. Lekopogom, Fülöpke  az új cumisüvegével nyugodtan eszik, szinte alig nyel levegőt a jól záródó szelep miatt.

Nem gondoltam volna, hogy ekkora különbség lehet cumisüveg és cumisüveg között. Határozottan azt látom a babukámon, hogy "hálás pillantásokat vet felém" a cseréért, bár, amikor ezt másoknak elmesélem, értetlenül bámulnak rám, hogy miről beszélek. Ezt igazából nem is értheti meg más, csak egy anyuka, aki hasonló cipőben jár.

Tesztelést végezte: Baráth Lili

2018. december 06.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X