Címke éneklés

- Látom te sem vagy egy Celine Dion...szegény gyerek! – Tessék? Hát bocs, hogy énekelek neki!

A minap egy főiskolai csoporttársam volt nálunk látogatóban. Náluk 3 gyerek van, egy nagylány és két fiúcska, akik ikrek. Mindig is csodáltam azokat a nőket, akik látszólag szépen tudnak sok gyereket nevelni, és végül is azt... »

Egy ötlet a síró baba megnyugtatására

Kutatók kimutatták, hogy a csecsemők kétszer annyi ideig maradtak nyugodtak, amikor egy dalt hallgattak, mint amikor beszédet. »

A szülészorvos, aki dallal fogadja az újszülötteket

Ma már elfogadott tény, hogy nem mindegy, milyen körülmények között érkezik meg a világra egy kisbaba. A legjobb, ha rögtön anyja hasára teszik vagy vízben ringatózhat, félhomályban, hagyják megpihenni-megérkezni, ismerkedni... »

Menni vagy maradni?

Kisgyermekes anyukák egyik leggyakoribb kérdése, hogy mikor menjenek vissza dolgozni. Kivárják-e azt a három évet, amit lehetőségük van otthon tölteni, esetleg térjenek vissza korábban, ha olyanok a körülmények? »   1 hozzászólás

Az éneklés jótékony hatásai

Angliában élek a családommal. 4 éves Zsófi lányom óvodába jár, amit itt pre-schoolnak - szabad fordításban iskolai előkészítőnek - hívnak, jövőre kezdi az iskolát. Ismerkedik az angol nyelvvel. Egyre többet megért a... »   6 hozzászólás
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó