Ki a levegőre, akármilyen is az idő!

Gyakran mondunk le a szabadtéri programokról, amikor az időjárás kissé zordabbá válik. Nehézzé teszi az is, hogy télen délután 4-kor már sötét van. Azonban a gyerekek fejlődésének, és a megfelelő közérzetük kialakításának... »

Az idegen nyelv gyakorlásában nem értenek egyet a szülők

A magyar szülők szerint szinte elengedhetetlen a kisgyermekek készség- és képességfejlesztése az olyan tevékenységekkel, mint a meseolvasás, rajzolás, festés és a zenehallgatás, ugyanakkor az idegen nyelv fontosságáról... »

Terhesnapló 9. - Kirándulás a hegyekben

Mivel Kismanóval a rosszullétek a 8. héten kezdődtek, és a 9. héten voltam a legrosszabb állapotban, ezért Apa úgy döntött, hogy hétvégén kirándulni megyünk. Kihasználjuk, hogy még szép az idő, és főleg azt, hogy még nincs... »

Papinapló 31. – És akkor megtörtént az elkerülhetetlen

Amikor azt mondták, hogy majd figyeljem meg, hogy pillanatok alatt változik Mimó, kicsit túlzásnak gondoltam. Hát, nem az. Alig pár hét alatt a forgolódásra is képtelen kisfiam igazi humántank lett. Úgy mászik át mindenen és... »   1 hozzászólás

Budapest Zoo

A Budapesti Állatkert egyaránt a kicsik és a nagyok kedvence!  »

Balatonfüred, Koloska-völgy

A festői szépségű Balatonfüreden ajánlunk egy túraútvonalat.  »

Kopaszi gát

Kisbabásoknak és nagyon pici gyerekkel sétálni indulóknak ajánljuk ezt az útvonalat!  »

Papinapló 21. – Baba úr, a delfinkölyök

A Mimó születését követő időszakon kívül az elmúlt héten voltam először szabin. Azt már jó előre tudtuk, hogy nyaralni még nem fogunk, mert az még korai. Komoly tervek viszont voltak arra, hogy a szomszédban lévő arborétumot és... »

Papinapló 18. – Olyan kiserdőnk van, hogy ihaj!

Az első nagy átfordulás után egy kis szünet következett, de néhány nap után úgy belendült Mimó, hogy már az a fura, ha nem forog el. Körbe-körbe kukackázik az ágyunkon, és váltogatja a hason és a háton fekvést. Ez remek... »

Csongor naplója - Mozgalmas hosszú hétvége

Két héttel ezelőtti kimerülésemet még nem sikerült kipihenni, de a mélypontot elhagytuk, vannak jobb és rosszabb napok, jó lenne sok nagy alvás, de voltak már feltöltődős napok is azóta. A négynapos hétvégét maximálisan... »

Irány a Margit-sziget!

Egy hétfői napon arra az ötletre ragadtattam magam, hogy kétévesemmel a spórolás és egyben a nyári örömök jegyében célba veszem a Margit-szigetet. Strand orvosi okokból nálunk szóba se jöhet, de a többi, gyermekkorom... »   3 hozzászólás
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó