Pozitív anya-mantra a horoszkópod szerint, ami segíthet téged februárban

Nézzük a FEBRUÁRI anya-mantra adagunkat, amiket érdemes néha elmondanunk magunknak a horoszkópunk szerint!


 

Sokan úgy tartják, az asztrológia is inkább önismeret, mintsem csillagokból számított jóslat. Így hát, ha nem is hiszünk el mindent a horoszkópunknak, annyit azért talán mindannyian megengedhetünk magunknak, hogy a születésünkkor épp az eget uraló bolygóknak tulajdonított legfőbb személyiségjegyeink mentén, igyekszünk nap mint nap a legtöbbet kihozni egyszeri és megismételhetetlen életünkből.

Úgy érzed, most épp jól mennek a dolgaid? Fáradt, nyűgös, kialvatlan vagy? Olyan, mintha sosem érne véget a negatív szériád? Esetleg egy kis bátorításra, vagy megerősítésre van csak szükséged a mindennapok forgatagában, vagy épp az ANYASÁGODBAN?

Hidd el, egy jókor olvasott, az adott pillanatban épp betaláló mantra csodákra képes!

Olvasd el a legfőbb csillagjegyek alapján összeállított Anya-mantra listánkat, ismételd el magadnak a tiédet hangosan háromszor, írd ki egy cetlire és vidd magaddal a munkahelyedre, hogy bármikor rápillanthass, ha szükséged van rá; vagy akár írd fel a tükörre, ha úgy látod, azzal könnyebben magadénak érezheted a leírt sorokat!

Mi sok szeretettel és rengeteg pozitív energiával átitatva készítettük el neked, kedves Babanet olvasó! Legyen csodálatosan szép hónapod!

 

 

 

 

Babanet, 2024. február 07.

Forrás: Fotó: Joshua Rodriguez – Unsplash.com

 
 
 
Címkék:  

életmód

X
EZT MÁR OLVASTAD?