Bizarr dolgot talált a bontatlan pelenkák között egy anyuka

Az egész nagyon furcsa.

Egy ausztrál anyuka vásárolt egy csomag pelenkát a kisbabájának, de ezzel együtt valami olyasmit is hazavitt, amire egyáltalán nem számított. A brisbane-i nő otthon kibontotta a Woolworths áruházban vásárolt doboz pelenkát, és ekkor vette észre, hogy a csomagban egy üzenet is lapult, mellette egy 5 dollárossal (átszámítva nagyjából 1000 forint).

ANNAK, AKI EZT MEGTALÁLJA: GONDOLTAM, HA ESETLEG ÉPP NEHÉZ NAPOD VAN, TALÁN FEL TUDOM DOBNI EZZEL A KIS MEGLEPETÉSSEL. VÁSÁROLJ EGY KÁVÉT VAGY EGY KAPARÓS SORSJEGYET. KÉNYEZTESD KICSIT MAGAD! MINDIG GONDOLJ ARRA, HOGY TÉGED NAGYON SZERETNEK, ÉS HOGY CSODÁLATOS VAGY!– szólt az üzenet.

Having a day at home today just trying to catch up on the mountains of housework. I had opened up a new carton of nappies bought from Alexandra hills woolworths on the weekend and found this note and $5!!!

To the kind person that has done this thank you!! It is such a wonderful gesture and certainly brought a smile to my face. I will def get a coffee or a scratchy soon.

Hopefully someone sees this who knows you and passes on my Thanks!!!! Xxxx

Az anyuka nagyon meghatódott, és a Facebookon megosztva a képet, üzent is:

A KEDVES EMBERNEK, AKI EZT TETTE: KÖSZÖNÖM! NAGYSZERŰ GESZTUS ÉS VALÓBAN MOSOLYT CSALT AZ ARCOMRA! MINDENKÉPPEN VESZEK EGY KÁVÉT.

A kommentelők már nem voltak ennyire hálásak, némelyikük felvetette: elég aggasztó, ha lezárt, bontatlannak látszó dobozokon keresztül üzengetnek mások.

(via)

A cikk forrása: borsonline.hu

2019. július 25.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó