Kutyasétáltatás közben egy paplanba csomagolt csecsemőt találtak

A hétvégén egy fonyódi buszmegállóban kutyasétáltatás közben egy paplanba csavart újszülöttet találtak. - olvashattuk az Országos Mentőszolgálat
Facebook oldalán. A tapasztalt mentősöket is szíven ütötte az eset! 


Egy kutyát sétáltató pár hívta a mentőket, akik perceken belül a helyszínre értek. Már menet közben bekapcsolták a betegtér fűtését, és előkészültek 
az ellátására. "Perceken belül helyszínre értek, ahol egy 45-50 centis, egészséges újszülött várta őket a nyolcfokos hidegben, aki kb. 30 perce jöhetett a világra." - írták a mentősök Facebook oldalán egy posztban.  

A csecsemőt a mentők stabil állapotban vitték kórházba. 

Érdekesség, hogy a segítségül érkező bajtársak mindegyike apuka, ráadásul az ellátást megkezdő mentőtechnikusnak éppen két hónapja született meg első gyermeke. Nem csoda, hogy ő még ma is elcsukló hangon mesélt a hétvégén történtekről állomásvezetőjének az esetmegbeszélésen. Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, az életmegmentésben résztvevőknek gratulálunk" - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán. 

 Friss információ: A rendőröknek egy nap alatt sikerült azonosítaniuk a magára hagyott csecsemő anyját, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. 

A cikk forrása: Országos Mentőszolgálat Facebook oldala,
Mti. 

Roxán , 2021. október 13.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X Border Flex Lite és Granudacyn - Mölnlycke