Caramel kislánya, Szofi egyre jobban van - idén már nyaralni is mehettek együtt

Utazás és születésnapi buli dobta fel a nyarat a Molnár-családnál.

Kétségekkel és könnyekkel teli pokoli időszak után a teljes harmónia és boldogság vette át a helyet Molnár Ferenc Caramel családjának életében - írja a Blikk. A lapban azt is részletezik, mivel töltötte a nyarat a család.

Korábban mi is megírtuk, hogy tavaly tavasszal limfoid leukémiát diagnosztizáltak Caramel kislányánál, a négyéves Szofinál. A gyerek kezelése rögtön megkezdődött, a magyar sztárok egy emberként szorítottak érte. Tavasszal jött a hír, hogy a kislány a gyógyulás útjára lépett.

Szofi jól van, nemrég már nyaralni is volt együtt a család. Édesanyja, Szilágyi Szilvia a lapnak elárulta, Szofi imádja a tengert.

"Életünk nyaralása volt, nagyon jól sikerült! Semmi nem jött közbe, minden olyan volt, amilyennek elterveztük.

Először édesanyámmal és Szofival voltunk hármasban, mert a férjem nem tudott jönni a koncertek miatt, de a második úton már ő is ott volt. A nagymamával Velencében jártunk, apával pedig Toszkánában. Olaszország-fanok vagyunk, otthon érezzük ott magunkat" - mesélte az édesanya.

A család egész nap strandolt, kislányuk imádta a tengert. A nyár nem csak az utazásoktól volt szép Caramelék életében, Szofi ugyanis ötéves lett, amit hatalmas bulival ünnepeltek meg.

"Kicsit eltúloztuk a születésnapját. Elég amerikai stílusúra sikerült, de nagyon élveztük. Most minden olyan jól sikerül körülöttünk.

Hatalmas harmónia és boldogság van az életünkben. Most az lett a mottónk, hogy minden úgy jó, ahogy van. Ez járja át minden napunkat. Hálásak vagyunk mindenért, boldogok vagyunk" - mondta az édesanya.

Szilvi a Blikknek elárulta, szinte sosincs egyedül a konyhában. Szofi egészen pici kora óta érdeklődik a gasztronómia iránt, gyakran be is segít anyukájának.

2019. szeptember 17.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó