Egy applikáció, amire minden anyának szüksége van

Érezted már magányosnak magad anyaként? Ha igen, akkor érdemes kipróbálnod az ingyenes Momz applikációt, melynek segítségével egyszerűen lehet ismerkedni környékbeli anyukákkal.


Momz, az anyaság összehoz

A Momz egy társadalmi kezdeményezés, mely elhivatott anyukáknak köszönhetően saját erőforrásból jött létre. Az applikáció letöltése és használata díjmentes. Segítségével egyszerűen lehet olyan anyukákat találni, akik a közelben laknak hasonló korú gyerekekkel, vagy hasonló időben várják a babájukat. 

A Momz egy magyar alkalmazás, amit kifejezetten kisgyerekes anyukák számára fejlesztettek ki. Nemcsak az online beszélgetésekről szól ez az applikáció, hiszen a segítségével egyszerűen lehet személyes találkozókat is szervezni, például egy közös baba-mama jógát, játszóterezést, kávézást vagy sétát. Az app segítségével könnyen lehet kapcsolatokat építeni és információkat szerezni. 

Közösséget teremt, így az anyák egyszerűen tudják támogatni egymást

Az applikáción keresztül minden kisgyerekes anya megoszthatja a társaival az aggodalmát és az örömét egyaránt. Megismerkedhetnek az azonos környéken élő anyukák és támogatást nyújthatnak egymás számára. Sok esetben előfordul, hogy már a várandósság ideje alatt is igény mutatkozik az alkalmazásra. 

A Momz közösséget teremt, így az anyáknak többé nem kell az anyasággal járó élményeket egyedül megélniük. Ráadásul szakértői cikkeket is tartalmaz az applikáció, ezáltal is segítve a kisgyerekes anyukákat a mindennapos kihívások során. Az alkalmazás segítségével egyszerűen lehet anyabarátokat találni, akik támogatást nyújtanak a mindennapokban.

Nem ítélkeznek, együtt nevetnek és együtt sírnak

A Momz olyan közösséget alkot, melyben meghallgatják egymást az anyák. Nem ítélkeznek, együtt nevetnek és együtt sírnak. Az applikáció segítségével minden kisgyerekes anyuka egyszerűen tud csatlakozni egy barátságos, támogató közösséghez, mely a személyes ismerkedéshez is lehetőséget biztosít. A Momz egy anyákból álló közösség, egy összetartó csapat, melynek minden tagja megérti egymást hiszen ugyanazon mennek keresztül. 

Az egyik legnagyobb segítség egy kisgyerekes édesanyának, ha nincs egyedül, és körülveszik olyan nők, akik hozzá hasonló helyzetben vannak.

 

S. Dóra , 2022. július 29.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?