#baba#anya

Fagyasztott szivaccsal altatja a babáját a hőségben egy anyuka – egyre többen utánozzák

Nincs légkondid, és nem tud a babád aludni a nagy melegben? Egy anyuka kitalálta, hogyan altathatja el a babáját klíma nélkül a kánikulában!

Az új baba altatási módszer a TikTok-on terjed, és a nyári kánikulában kifejezetten jól jöhet, ha nincs légkondi a lakásban.

Az anyuka elmondása szerint neki és a gyerekeinek is alacsony a tűréshatáruk, ami a meleget illeti, ezért találta ki az alternatív módszert a hűsölésre, és az alvás megkönnyítésére. Tény azonban, hogy az idei nyár azokat is megviseli, akiknek magasan van az ingerküszöbük.

De miből is áll a filléres hűsítő módszer? Kifejezetten egyszerű, és semmilyen extra dolog nem kell hozzá: steril, vizes szivacsok és zacskók – ez minden, amire szükséged lesz, meg persze, a fagyasztód. Az édesanya szerint a legjobb, ha több szivacsot is bevetsz, hogy amire az egyik felmelegszik, le tudd cserélni egy másikra a fagyóból.

Itt megnézheted, hogy készül a kánikula hekk:

 

@moderatelycomfy My kids and I have very small windows of tolerance when we are hot ud83eudd75 #heatwave #momof2 #audhd ♬ original sound - teray ud83cudf12

Babanet, 2024. július 10.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?