5 holmi, ami elengedhetetlen babafürdetéskor

Minden baba számára természetes közeg a víz, a mama pocakjában sokáig élvezték. Visszaidézhetjük ezeket a harmonikus pillanatokat számukra, ha nem csak tisztálkodásként, kötelező esti programként tekintünk a fürdetésre, amit minél előbb le akarunk tudni. Legyen ez a mosolyok, a megnyugvás, a kellemes simogatások és cirógatások ideje, az odafigyelés kisbabánk természetes ösztöneire. Ha minden szükségeset oda készítesz a kezedügyébe, ez könnyebb lesz, mint amilyennek tűnik. A  dm ebben segít most! (x)

   

babylove fürdető balzsam, 0,5 l

Értékes összetevőkkel és 1/3 rész testápolóval. A babylove ápoló fürdető balzsam gyengéden tisztítja a babák érzékeny bőrét. A mályva kivonatot, pantenolt és E-vitamint tartalmazó receptúra védi a bőrt a kiszáradástól. A magas testápoló tartalom révén már fürdés közben intenzíven hidratálja a babák bőrét. (Vegán)

babylove higanymentes hőmérő

Az állatfigurákkal dekorált dm babylove fürdővíz hőmérő borszesszel jelzi a fürdővíz pontos hőmérsékletét, és segít beállítani a babáknak megfelelő hőfokot. Az aranyos fürdőkádba való babakellék garantáltan higanymentes és gondosan bevizsgált BPA- és PVC-mentes anyagokból készült.

babylove Sensitive fürdető, 0,5 l

A babylove szenzitív babafürdető rendkívül kíméletesen tisztítja meg a baba száraz és érzékeny bőrét. Az olívalevél kivonat védi és ápolja a bőrt fürdés közben anélkül, hogy kiszárítaná azt. Érzékeny bőrű felnőttek számára is alkalmas. (Vegán)

babylove állatfigurás fürdőjáték

A babylove fürdőjátékokkal igazi móka lesz a fürdés. Dobd fel az esti pancsolást a színes játékokkal! A vidám figurák gondosan bevizsgált alapanyagokból készült, melyek megfelel az EN71 biztonsági szabványnak. (3 hónapos kortól)

babylove Sensitive ápoló olaj, 250 ml

A babylove ápoló babaolaj napraforgó- olíva- és mandulaolaj összetevőinek köszönhetően kiválóan alkalmas az igénybevett pelenkaterület tisztítására, ápolására. Az ápoló olaj fürdetés utáni gyengéd bőrápolásra is használható

Fontos: a lapozóban szereplő termékek már nem csak a dm üzleteiben, hanem az online shopon is megvásárolhatók.

2018. szeptember 19.
 
 
 
Címkék:  

kismama

gondozás

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?