Hétvégi programajánló - Itt a Halloween!

Néha az sem katasztrófa, ha a megszokottól egy kicsit később kerülnek ágyba a gyerkőcök. Igazi, októbert búcsúztató gyerekprogramokat válogattunk, ahol az sem probléma, ha a kicsik hangoskodnak, vagy a nagyobbacskák felszabadultan futkároznak.

A Halloween partin mehet a tombolás, a cirkuszban az ámuldozás, a családi programok között tuti nyerő lehet egy kalandparkban a kirándulás. A pöttömöket pedig biztosan elvarázsolja a bábszínház. Kalandra fel, hiszen a gyerekprogramok szerencsére mindig garantálják a jókedvet is.

Borzongató Halloween Parti lesz a Holnemvolt Parkban 2014. október 31-én, pénteken 18–22 óra között. Ijesszétek meg a boszorkányokat, jósoltassatok a Zaccjósdában. Sétálhattok egyet a kísértetjárta Elvarázsolt kastélyban, miközben megcsodálhatjátok a fényfestést és a tűzzsonglőröket. Ha rémisztő jelmezben vagy arcfestésben érkeztek, akkor ingyenes a belépés!

A Fővárosi Nagycirkuszban novemberben minden szombaton este hétkor Randevú a Cirkuszban címmel a Zéró Gravitáció cirkuszcsillagai mellett igazi revü- és varietészámokat csodálhattok meg. A műsor középpontjában az emberi tudás és teljesítmény lenyűgöző ereje, szépsége áll, bizonyítva régi cirkuszi igazságot: a cirkuszban minden lehetséges. Nem csak a gyerkőcöket, de biztosan Téged is lenyűgöz majd.

A Rumini és a négy jogar egy bábjáték, melyet a Veszprémi Kabóca Bábszínház előadásában nézhettek meg vasárnap délelőtt a Klauzál Gábor Budafok Tétényi Művelődési Központban. Az előadás Rumini, a bájos kisegér kalandjait meséli el. A „minden lében kanál” kisegér tengerre száll, és különböző bonyodalmakba keveredik, ám a veszélyes helyzetekből mindig győztesen kerül ki.

Őszi kirándulásra tökéletes helyszín a Somogy megyében található Katica tanya. Itt épült fel a Magyarországon egyedülálló 2 szintes felnőtt játszó és 4 szintes gyerek játszólabirintus, ahol mindenki próbára teheti ügyességét, kreativitását, problémamegoldó képességét. Ugyanitt található Közép-Európa legnagyobb, 7 pályás fedett óriás csúszdaparkja - az élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt elérhető, hiszen nincs súlykorlát és korhatár sem. A hétvégén kenyérdagasztás, mécses tartó készítése, kisállat simogatás és sétakocsikázás is vár benneteket.

Ha jól telt a hétvégétek, osszátok meg velünk is élményeiteket!

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az


Simon Marianna , 2014. október 30.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó