Kritikus és babakocsis tömeg

Idén, a Születés Hete apropóján, ismét lesz babakocsis demonstráció, Critical Moms címen, családi piknikkel egybekötve. A cél ezúttal nemcsak az akadálymentesítésre való figyelemfelkeltés, hanem a családi piknik révén megmutatni, hogy milyen is lehetne egy igazán élhető város látképe a városi zöld felületeken piknikező, játszadozó családokkal.

Ezúttal a vállalkozó kedvű anyukák-apukák egy pesti belvárosi helyszínről indulva juthatnak el a budai zöld parkos célig - a Tabánig -, nem kevés akadályoztatottság árán.

A szervezők várnak mindenkit sok szeretettel, ha úgy érzitek: volna mit tenni még a város akadálymentesítéséért és élhetőbbé tételéért. Babakocsival, gyalog, kis motorral, hordozókendővel, kis gyerekkel, nagy családdal, biciklivel, nagy pocakkal..., jó kedvvel!

Vigyetek pokrócot, ételt, labdát, ugrókötelet, frizbit!

Találkozó: 2011. május 7. szombat, 10 óra, Deák tér, a templom előtt

Útvonal: Deák Ferenc tér - Ferenciek tere - Erzsébet híd - Tabán

További információért kattintsatok a Critical Moms Facebook oldalára.

2011. május 03.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(8 hozzászólás) 

2011 05 06. 18:45
mobilbea-hoz csatlakozom ... kisváros ... göröngyös, vacak utak ... ha van kialakított járda, az sem nevezném járdának, mivel olyan ferde, hogy gyalog is alig lehet menni nemhogy babakocsival, nem szólva arról, hogy hézagos :( ! Az autóúton nem kátyúk, inkább kráterek vannak ... ! A buszmegálló nincs kivilágítva és amíg elérünk az útról az utcáig (főleg korán reggel, illetve későn este, amikor sötét van) rettentő ÉLETVESZÉLYES!!! Itt kerekesszékes nem tudna közlekedni ... babakocsival, kisgyerekkel meg elég veszélyes, sőt az idősnek is ... kötelezően van nálunk fényvisszaverős mellény és gyors léptekkel próbálunk minél előbb épségben elérni az utcát!
→ válasz erre
2011 05 06. 19:58
Masodik gyerekkel mar rutinosnak szamitok. Ma mar nem felek felkiabalni a buszra\villamosra, hogy segitsen valaki felszallni, vagy leszallni. Nem a segitokesz ember keves hanem sokaknak nem evidens, hogy nehez kozlekedni babakocsival. Viszont a buszokra csak hatul lehet felszallni (a regi magas buszokrol van szo) ahol nagyon raz menet kozben. Kapaszkodni nem lehet mert fogni kell a kocsit es a kipufogogaz is ott a legsurubb. A sofort nagyon nem erdekli, hogy kisgyerekkel, babakocsival utaznak a buszon..... erosen fekez, gyorsan veszi a kanyarokat stb..... ezen is kene valtoztatni!
→ válasz erre
2011 05 16. 00:29
Szervusztok!

Milyen volt?


→ válasz erre
Összes hozzászólás (8) megtekintése »
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?

	
X
Kamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó