#baba#anya

8. terhesnapló - a 4. fiam első születésnapja

Ma végre jól vagyok és pont... Mostanában ezt a dalt dúdolgatom, mert végre így is érzem magam. A rosszullétek teljesen elmúltak, már csak néhány étel van amit nem tudok megenni. Fizikailag is jól érzem magam, már csak az orrom folyik. Épp elég sokáig voltam beteg, itt volt az ideje a gyógyulásnak. Ebben szerintem nagy szerepet játszik a betöltött 12. hét , na és a gyönyörű napsütés. Azt hiszem engem a napfény gyógyít! 

És mert hétvégén is csodaszép idő volt, na meg fantasztikus akció az állatkertben, így kis családunk felkerekedett és kirándultunk egy nagyot. Vittük az egyik mamit és a sógornőm 6 éves kisfiát is, vele együtt 5 gyerekkel nagy kihívás volt egy vonatozós, sétás állatkerti nézelődés. De szuperül telt a nap, jól elfáradt mindenki. A legkisebbem majdnem az egész napot átaludta a babakocsiban, elnyomta a jó levegő.

Másnap viszont az övé volt a nap, ugyanis 15-én töltötte az 1. évét! Sütöttem neki egy egyszerű gyümölcstortát, nagy sikere volt, azonnal elfogyott az egész. És hát azért kicsit megkönnyeztem, hogy máris eltelt ez az egy év. Egy évvel ezelőttig ő volt a pocakomban, őt vártam nagyon, ma pedig már egy másik "albérlő" van odabent.

Remélem 2-3 héten belül már fogom érezni az első kis mocorgásokat a hasamban. Ezt szeretem a legjobban, azt hiszem: mikor a baba mocorog bent én pedig simogatom és beszélek hozzá. Biztos érzi, hogy már most szeretem!

19-én esedékes a genetikai ultrahang, kíváncsi vagyok már, hogy néz ki most, biztos nagyot nőtt - legalábbis a hasamon ugyanis ez látszik. 11-12. hét közt akkorát ugrott hirtelen, hogy már tényleg csak a kabát miatt nem látszik, pedig még egy kg sem jött fel. A barátnőm azt mesélte, hogy neki ezen az ultrahangon már megmondták, hogy kislánya lesz.. Hátha nekem is szerencsém lesz. Ha mégsem, akkor lassan kérek időpontot 4D-ultrahangra. Bár még mindig azt érzem, hogy kislány!

A laborom katasztrófa lett, pont ahogy számítottam rá. A védőnő szerint meg kell ismételni. Majd megkérdezem a dokimat, hogy ő mit mond rá. 

Zsuzska, 2015. február 19.

 
 
 

Babanet hozzászólások  
(2 hozzászólás) 

2015 02 20. 08:32
Szia!
Drukkolok neked,hogy lányod legyen,te meg szurkolj nekünk a fiúhoz.
→ válasz erre
2015 02 20. 08:34
Biztos nem lesz semmi baj,szerintem a betegség miatt rossz a laborod,ezért kell megismételni.Vigyázz magatokra.
Jó babavárást.Üdv:Moncsi
→ válasz erre
X
EZT MÁR OLVASTAD?