Egy fotós anyuka saját babája születésekor készített lenyűgöző fotói

Lisa Robinson-Ward egy profi fotósnő, aki nagyon komolyan veszi a munkáját. Tény, hogy annyira elköteleztt a szakmája iránt, hogy a saját lánya születését is ő maga fényképezte le, és az eredmények annyira csodálatosak, hogy szem nem marad szárazon.

A kaliforniai származású Lisa, akinek már van egy 9 éves fia, nagyon szeretett volna még egy gyermeket, de miután már két vetélése is volt, úgy döntöttek a férjével együtt, hogy nem kísérleteznek tovább, abba hagyják a próbálkozást. És mint a mesében, amikor már egyáltalán nem foglalkoztattta őket a baba projekt, akkor érte őket a nagy meglepetés, kiderült, hogy terhes lett, mégis csak megérkezik az második gyermekük. Ekkor határozta el, hogy egy újra anyává vált fotós dokumentálja ezt a csodálatos időszakot,ideértve a vajúdást és a szülést is. 

Lisa azt mondta, hogy az egész ötlet viccnek indult, de aztán végig gondolta, és úgy döntött, hogy tesz egy próbát. Ráadásul nagyon szerencsés volt, hogy egy nagyon könnyű és csodálatos szülése volt. Így lánya Anora születésének megörökítésének a legcsodálatosabb módját választották. 

 

 

 

További fotók: Lisa Robinson

2016. július 13.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó