5 hasznos lakberendezési tipp a babaszobába, ami a kicsivel együtt változhat

Amikor még csak készülünk a gyermekünk születésére, az egyik legnagyobb „napirendi pontot” a babaszoba kialakítása jelenti a listánkon, amelyen igyekszünk mindent kipipálni a kis trónörökös érkeztéig. Ugyan időről-időre magával... »

A globális felmelegedés előnye: szánkóból szuper bútorok!

Jó, valójában a globális felmelegedésnek semmilyen pozitív hozadéka sincs. A környezetszennyezés és az ormótlan ökológiai lábnyomok kérdése komoly dolog. De mi mással élhetnénk túl a saját pusztításunkat, mint humorral? És... »

Ringasd el magad! Mondjuk egy valóban dizájnos bölcsőben!

A ringatás az altatással és a zajos sírás elnyomásával egy időben kialakult ősi mesterség. Még felnőtt fejjel is megnyugtató néha a monoton, apró mozgás. Nemhogy csecsemőként! Meglehetősen védtelen, kiszolgáltatott állapotban,... »

Kis gyerek, sok holmi – Így tárold!

Itt egy játék, ott egy kis ruha… A gyerekszobai tárolás közel nem olyan egyszerű dolog, mint amit akkor elképzeltünk, amikor még csak a pocakban volt a baba és a terveket szövögettük. A jó helykihasználáshoz szükség van egy kis... »

Így alakítsd ki a tökéletes babaszobát

Egy újszülött érkezése kétség kívül nagy változást jelent minden ember, és minden otthon életében. A babaszoba kialakításánál nem csak a szépséget vagy a trendeket, hanem a praktikusságot is szem előtt kell tartani. Sőt, első... »

Egy apuka 18 hónapon keresztül alakította át mesebeli tündér faházzá lánya hálószobáját

Minden kislány álma egy csodaszép, mesebeli szoba. Egy apuka, aki 2016 szuper apa jelöltje és Reddig felhasználó, eldöntötte, hogy valóra váltja kislánya álmát. 350 órát, több mint 18 hónapot és 4250 USD (kb. 1 200 000... »

Ragyogó ötletek szülőknek, ha egy fiú és egy lány gyermek osztozik a szobán

Vannak olyan családok,ahol két vagy több gyermek is van, és nincs mindegyik gyerkőcnek külön szobája. A szülők megpróbálnak megoldást találni arra, hogy ugyan egy szobában, de mégis külön-külön lehessenek. Ráadásul amikor egy... »
X
EZT MÁR OLVASTAD?