A négygyerekes anyuka őszinte képeket osztott meg arról, hogy néz ki az otthona, ha négy napig nem takarít

Egy négygyerekes édesanya, Bri James, egy TikTok videóban mutatta meg, hogy néz ki az otthona, ha négy napig nem tesz rendet a családja után. A hatás természetesen olyan volt, mintha egy tornádó söpört volna végig a lakáson.


Az édesanya elmondása szerint a rendetlenség „két lusta felnőtt” hibája, akik képtelenek voltak rászánni magukat, hogy rendet tegyenek maguk körül. Ugyanakkor fontosnak tartotta kiemelni, hogy bár a lakásban óriási rendetlenség van, ez még nem azt jelenti, hogy kosz lenne – ami fontos különbség.

Fotó: TikTok/@themessymama4

A közösségi oldal felhasználóit azonban megosztotta a videó.

„Négy napja nem mosogattam, és nem szedtem össze a dolgokat a földről. De nem kosz van, egyszerűen csak rendetlenség” – mondja a nő a videóban, majd azt is hozzáteszi, hogy a napot takarítással tölti majd.

A videóban bemutatja a hattagú család otthonát, miután négy napig elhanyagolták a takarítást. Ahogy az várható, mindenhol játékok és ruhák hevernek szanaszét a földön, a konyhában hatalmas adag mosatlan, sőt, még néhány felborult bútordarabot is látni lehet, amit valószínűleg a gyerekek borítottak fel játék közben.

A videót már több mint 18 millióan látták, és 1,2 millió kedvelést kapott. A hozzászólásokból azonban egyértelműen látszott, hogy a felhasználók véleménye megoszlott a kérdésben. A hozzászólók egy része támogatta az édesanyát, közülük sokan szintén többgyerekes szülők voltak, akik azt írták, a rendetlen otthon egy nagyobb család esetében elkerülhetetlen.

Fotó: TikTok/@themessymama4

„Öt gyerekem van, és egy óra leforgása alatt így néz ki az otthonom” – írta az egyik támogató hozzászóló. De nem mindenki volt ilyen megértő. „Négy gyerekem van. Teljes munkaidőben dolgozom egyedülálló anyaként. De a házam sosem nézett ki így. Ez nevetséges, nincs rá kifogás” – írta egy másik hozzászóló.

Néhányan pedig aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a gyerekeknek ilyen környezetben kell nevelkedniük.

„Én is egy hasonló háztartásban nőttem fel, és ez több szempontból is hatással volt rám. A gyerekeidnek szükségük van rá, hogy rendet tarts” – írta egy aggódó felhasználó.

@themessymama4

I will block those who are mean. this is to keep me accountable not for views.

♬ original sound - Bri James

James később megosztott egy újabb videót, amiből kiderült, hogy kitakarított és rendet rakott.

 

A cikk forrása: Twice.hu

2022. június 04.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?