Babanet Olimpia - Az aranyérmes

Játékot hirdettünk a Babanet Facebook oldalán, vártuk az olyan írásokat, amelyekben azt mutatjátok be, miként fogható fel a szülői lét, a gyereknevelés olimpiai sportágként. Nyereményként egy családi (2 felnőtt és 2 gyerek részére szóló) belépőt ajánlottunk fel az Aquaworld Vizibirodalomba, amelyet az alábbi írás szerzője, Nagy Éva nyert! Gratulálunk!

Köszöntöm Önöket a 243 próba utolsó számának közvetítésén! A küzdelem reggel 7 órakor kezdődött és egy óra múlva, kb. 8 órakor már győztest hirdethetünk. A mindent eldöntő utolsó próba, az esti lefektetés következik.

Jönnek is a versenyzők: az egyes pályára Nemadtál Puszit, aztán Pisilni Kell, Hola Maci, Anaana. És végül megérkezik az ötös pályára a család nagy esélyese, a címvédő: Anya. Tegnapi nyilatkozata szerint sérülésekkel küzdött, a későbbi vizsgálatok azonban kimutatták, hogy csak alváshiányról van szó.

Szinte kézzel fogható a feszültség... Visszafojtott lélegzettel várja mindenki az indítást. ÉÉÉs eldördül a rajtpisztoly.

Anya ugrik az élre, és megveti az ágyakat, miközben a kettes pályán Pisilni Kell nagyon jön fogat mosni. Váratlanul Hola Maci lódul meg és elveszi Anaana cumiját, aki hangos kiáltás közepette Hola Maci után veti magát. Anya elrugaszkodik, átugrik két vödör legókockát, és – óóó, a harmadikra ráesik, de nincs veszve semmi: megkaparintja a cumit. Hola Maci indul fogat mosni, de hatalmas léptekkel közeledik Nemadtál Puszit is. A pizsamákat szinte teljesen egyszerre veszik fel. Mi lesz mééég itt… Még csak sejteni sem lehet, ki lesz a győztes!

Anya megtorpan, nem találja a mesekönyvet. Anaana beelőzött, javában rágcsálja. Anya megszerzi, Anaana sírását cumival tompítja. Olvasás közben Pisilni Kell és Nemadtál Puszit küzd a legjobb helyért, Pisilni Kell alulmarad. Micsoda elszántság... A jóéjtpusziknál Anya az utolsó erőtartalékokhoz nyúl. De még csak most fordulnak az utolsó 5 méterre… A pálya legnehezebb része következik.

Anya behajtja az ajtót, de alig telik el egy perc, és már nyomában a többi versenyző. Aztán Pisilni Kell, Nemadtál Puszit, Hola Maci és Anaana háborog a lekörözés miatt. Anya a fotelba veti magát és új világcsúúúúúúúúúúúúúcs, mekkora hajrá! Megvan hát a 2012-es olimpia legújabb aranyérmese.

Még várjuk a doppingvizsgálat eredményét. ... És most érkezett a hír: Anya elveszíti első helyét. Hihetetlen!

A vérében nagy mennyiségű koffeint mutattak ki, így megsemmisítették az eredményeit és kizárták a versenyből... Pedig micsoda elképesztő küzdelmet láthattunk...

Holnap sem maradnak olimpia nélkül: élőben közvetítjük az "ő kezdte" és az "én ezt nem eszem meg" versenyszámokat.

Addig is mindenkinek szép estét és jó szurkolást!

Nagy Éva

Babanet , 2012. augusztus 15.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(2 hozzászólás) 

2012 08 15. 17:49
Gratulálok a nyertesnek :)
→ válasz erre
2012 08 15. 19:00
A nyertes köszöni:)
→ válasz erre
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?