Ezért olyan különlegesek az áprilisi babák: 7 érdekesség a személyiségükről

Milyen lehetőségeik lesznek az életben, és mit árul el róluk a születési kövük? 

Az áprilisi babák olyanok, mint a felhőkön keresztül kikukucskáló napsugarak.

Az áprilisi babák tettre készek

Az áprilisban született babák csillagjegye vagy Kos vagy Bika. A Kosok híresek arról, hogy tüzes, szenvedélyes és tettre kész személyiségek, míg a Bika jegyében születettek megbízhatónak, értelmesnek és az élet finomabb dolgait kedvelőnek számítanak. 

Törhetetlenek, mint a gyémánt

Az áprilisi babák születési köve a gyémánt éppoly szikrázó, mint amilyen szikrázó ő maga. A gyémánt a tisztaságot és az erőt szimbolizálja. Valójában a gyémánt szó a görög adamas szóból származik, ami azt jelenti, hogy törhetetlen - ez tökéletesen illik a világra kész áprilisi babákra.

Boldogságra születtek

Az áprilisi babáknak két születési növényük van: a pimasz százszorszép és az édes borsó. Ezek az ártatlanságot és a boldogságot szimbolizálják. 

Az áprilisi babák az élet napos oldalát nézik

Az áprilisi baba fél pohárral teli szemlélettel tekinthet az életre. Egy kutatás szerint a túlzottan pozitív beállítottságú emberek nagyobb valószínűséggel születtek tavasszal és nyáron, mint más hónapokban. A tanulmány szerzői úgy vélik, hogy ez annak az eredménye lehet, hogy a születési évszak hatással van a hangulatot befolyásoló neurotranszmitterekre.

Nagyobb eséllyel lesznek vezetők

Lehet, hogy egy nap a CEO betűk szerepelnek majd az áprilisi baba önéletrajzának tetején? A tudomány szerint lehetséges! Az Economic Letters című folyóiratban közzétett kutatás szerint a márciusban és áprilisban született babák nagyobb valószínűséggel válnak vezetővé, mint a többi hónapban születettek.

Végtelenek a lehetőségeik

Míg bizonyos születési hónapokat bizonyos karrierutakkal hoznak összefüggésbe, addig az áprilisiaknak nem úgy tűnik, hogy egy bizonyos hivatásra rendeltettek. Ezt annak jeleként vesszük, hogy a lehetőségeik végtelenek! 

Erős a sztárfaktor

Ha az ebben a hónapban született hírességeket vesszük alapul, akkor az áprilisi születésben erős sztár faktor rejlik. Áprilisban született többek között Jennifer Garner, Saoirse Ronan, Channing Tatum, Pharrell, Kate Hudson és Gal Gadot is.

Babanet, 2024. április 02.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?