Egy ausztrál anyuka hat évvel ezelőtt ötös ikreknek adott életet

"50 lábujj, 50 ujjacska, és 6 szív vert egyszerre." Kim és Vaughn Tucci Perthnek,a Nyugat-Ausztráliában élő szütlőknek 2016 januárban ötös ikrei születtek. Az első fotókon puha kendőkbe bebugyolálva fotózták le az öt édes csöpséget.

Vaughnnak az előző házasságából már van két lánya és Kimnek egy kilenc éves fia. Így már elég népes lett a családjuk. A szülők még a babavárás időszakában aggodalommal beszéltek a várható óriási kihívásokról, hiszen öt kisbabát kell egyszerre ellátniuk. 

Azért a babák születése után természetesen büszkén osztották meg a szívmelengető fotókat az ötös ikreikről. Az öt babából egy kisfiú, Keith és négy kislány, Ali, Penelope, Tiffany és Beatrix született

Íme azok a pillanatok, amikor a babák tündéri mosolyát láthatjuk. Na ezek a pillanatok, amik feledtetik a sok-sok álmatlan éjszakákat! 

 

The adorable pictures capture the sleeping quintuplets in what must be a rare moment of peace

A videón Kim beszél a mindennapok logisztikai harcairól, arról, hogy néha bevonul a fürdőszobába, és ott a padlón sírja ki magát. "Senki nem gondolta volna, hogy meg tudom csinálni, és én sem. De igen is megmutatom, hogy bírni fogjuk! Azt hiszem, hogy ez az első alkalom, hogy valóban büszke vagyok magamra!"- mondta Kim a videó felvételen. 

Precious faces: Seeing her babies in intensive care was the hardest part for Ms Tucci

És napjainkban az ikrek: 

 

. Forrás: http://www.dailymail.co.uk/ és thewest.com.au

 

2016. július 16.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?