#baba#anya

Apás szülés - tényleg házasságromboló lenne?

A várandósság örömei közepette sok kismama fél feltenni a kérdést, ki legyen majd vele a szülőszobában? A vajúdás embertpróbáló, hosszú óráinak a végeredménye egy kicsinyke kis csoda lesz, a szülés bensőséges pillanatait nem... »

Minden nap egy meglepetés - Merj álmodni anyaként is!

Anyaként az ember hajlamos belefeledkezni a mindennapjaiba és a céljaitól eltávolodni. Hisz az az édes kis csöppség, akiről nap, mint nap gondoskodsz, teljes embert igényel. Egy váratlan pillanatban döbbentem minderre, amikor... »

Köszönet a nagyszülőknek!

Sokan szerencsések vagyunk, hiszen az élet a szülőkön kívül nagyszülőkkel is megajándékozott, akik véleményem szerint az egyik legfontosabb szerepet töltik be a gyermek életébe. Gyakran sajnos megfeledkezünk arról a sok... »

Mikor elérkezett a pillanat, és az a bizonyos teszt pozitív lett!

Mindig is terveim között szerepelt egy csodálatos kisbaba, de nem tudtam pontosan mikor van itt az ideje. Talán, majd ha lesz egy saját otthonom, férjem és egy karrierem.  Gyakran eszembe jutott milyen érzés lehet anyának lenni... »

Üzenet az egyedülálló anyáknak - csodák vagytok!

Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy azok az anyák, akik egyedül nevelik gyermeküket a legbátrabb, legerősebb és legcsodásabb nők a világon!  »

Segítség, szülök! Mit vigyek magammal a kórházba?

A felkészültség számomra mindig egy lelki stabilitást nyújtott bármilyen helyzetben. Legyen szó akár az egyszerű hétköznapoktól a legstresszesebb helyzetekig. »

Nem szerettem terhes lenni! Most akkor szégyelljem magam?

Az áldott állapot az életed legcsodálatosabb időszaka! Mondják a már tapasztalt anyukák, akik örömmel gondolnak vissza arra a bizonyos kilenc hónapra. Igen ám, de mi van azokkal a nőkkel, akik nem leányálomként élték meg a... »

Milyen anya leszek?

Mikor a kislányom még a pocakomban volt, sokszor gondolkoztam azon, milyen anyává szeretnék és milyenné NEM szeretnék válni. Rengeteg félelem volt bennem, féltem a szüléstől, a jövőtől. Jó lett volna beszélgetni valakivel... »

Anyaság a negyedik X után: Változások és változtatások 40 felett Bogival

A minap az jutott eszembe, hogy mennyi mindenben megváltoztatta az életemet a lányom. Megváltoztatta a mindennapokat és megváltoztatott engem is. Enged meg Olvasóm, hogy megosszak veled ebből egy kis részt. »

Anyaság a negyedik X után:Örömkönnyek, bánat percek Bogival

Kedves Olvasóm, Te, aki most is veszed a fáradságot, rászánd az időt, hogy elolvas, most megtudhatod milyenek a mindennapok egy majd 4 hónapos színésznővel. »

Anyaság a negyedik X után: Rohan az idő – de miért ilyen gyorsan?

..és megint eltelt egy hét Kedves Olvasóm, és nagyjából kizárólag azokra a dolgokra emlékszem, hogy megtörtént, ami Bogival kapcsolatos. „Szeretném a homokórát megállítani…” Bizony nagyon szeretném. Most, itt, ahogy vanJ... »

Anyaság a negyedik X után: Boldogság - boldogság - leszámítva némi keserűséget

Kedves Olvasóm!  Ne haragudj rám, amiért a múlt heti poszt kimaradt, de úgy érzem az éltünk legintenzívebb hetét éltük meg úgy gondolom. »

Anyaság a negyedik X után: Boldogság és kételyek Bogival

Most született, most volt szinte hogy az orvos azt mondta irány Adrika a kórház, nincs idő tovább várni, és ma az én drága csodám, a lányom, el sem hiszem, hogy már 3 hónapos. Az elmúlt 3 hónap úgy telt el, mint egy hét.... »

Anyaság a negyedik X után: Életképek Bogival- Bogiról

Azzal kezdem, Kedves Olvasóm, hogy a minap mondtam egy kedves ismerősnek, ha előröl kezdhetném az életet, biztos lenne 5 gyermekem. Nem, nem ment el a maradék eszem, és nem vagyok semmiféle tudatmódosító hatása alatt sem... »

Anyaság a negyedik X után:…. amikor a love story folytatódik, véget ér, és egyben rémálommá is változik!

Kedves Olvasóm, Te, aki talán örömmel olvastad, hogy van remény, 40-en túl is, gyermekkel együtt, ismerkedni, Te, aki talán érezted a soraimból, hogy a fellegekben járok, és olyan izgatott vagyok, mint utoljára a legelső... »

Anyaság a negyedik X után: Egy rövid kitérő a hétköznapokból - Avagy ismerkedés 40-en túl egy gyermekkel

Akárhány éves is az ember – vallom én- akkor is társas lény, és elemi igénye van, ha nem is a másik emberre (mert a rigolya hanyagolható), de az általa nyújtott dolgokra mindenképp. Nem lehet pénzzel és más fizető eszközzel... »

Anyaság a negyedik X után: Egy „kényszerű” de igen jó(nak tűnő) döntés…

Amikor Bogi lányom nagyjából 3 hetes lehetett - ekkora már többé-kevésbé rutinná váltak a (kutya piszkos) parkban tett sétáink, a kutya pisi „illatú” lifttel történő utazással egybe kötve – megfogalmazódott bennem a változtatás... »

Anyaság a negyedik X után: … és amikor jön a fekete leves :)

„Apa” lelépése során, még várandósan, hatalmas mellénnyel és még nagyobb arccal tájékoztattam Őt - és persze vele együtt mindenki mást is, akiben bármi kétség felmerült azzal kapcsolatban, hogy egyedülállóként hogyan állom majd... »

Anyaság a negyedik X után: Üdv Világ, megérkeztem! - avagy születésem és a szülés története anyukám szemével

Ahogy már említettem sűrű látogató voltam a dokimnál, és szinte már baráti viszony alakult ki közöttünk, oly annyira, hogy egy mondaton belül tegezett és magázott egyszerre. /Imádom és csókoltatom innen is /  »

Anyaság a negyedik X után: Várandóságom története

A pozitív terhességi teszt után azonnal orvoshoz mentem, aki megerősítette a baba létét. Ugyanakkor az orvos, - akit szeretek, imádok és tényleg maximálisan elégedett voltam vagyok vele azóta is -  az első perctől kezdve... »

   1 2   

X
EZT MÁR OLVASTAD?