#baba#anya

BabaMama Expo 2023 - Ha kibújt, ha még nem, megyünk!

Babát vársz, de úgy érzed, nehezen igazodsz el a rengeteg információ, internetes tippek, családi és baráti jó tanácsok között? Nyugi, segítünk rendezni a gondolataidat! Idén is vár az ország legnagyobb baba-mama rendezvénye, a BabaMama Expo, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz és rengeteg termékkel ismerkedsz meg a saját igényeidre szabva a várandósság, illetve a babázás idejére is.

120 kiállító legfrissebb termékújdonságai között válogathatsz, kedvezményesen vásárolhatsz és szakértőktől kaphatsz személyre szabott tanácsokat bababiztonság, altatás, szoptatás, hozzátáplálás, mozgásfejlődés és a fejlesztő nevelés témakörében. 

Megtudhatod, hogyan táplálkozhatsz egészségesen a terhesség kilenc hónapja alatt, és milyen ruhadarabokkal készülhetsz fel a hidegebb évszakra. Segítünk megtalálni a megfelelő babakocsit, bababútorokat, hordozót. Szuper készségfejlesztő játékokból válogathatsz kisbabád számára, és azt is megtudhatod, hogyan hozd magad újra formába a szülés után.

Sztáranyukákkal idén sem csak a színpadi előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken találkozhatsz. Az eseményen mutatkozik be élőben Dallos Bogi és Puskás Peti varázslatos mesebeli erdőt ábrázoló mágnestapétája, amelyen a mágneses technológia segítségével interaktív módon cserélgethetők a játékos, állatfigurás kiegészítők. Tücsivel és a kislányáról, Naráról elnevezett baba- és gyerek kollekcióival és személyesen vele is megismerkedhetsz a helyszínen.

A rengeteg értékes nyeremény már csak hab a tortán! A várandósok külön örülhetnek, „Babaváró” játékunkkal ugyanis egy szerencsés kismama 2 millió Ft értékű csomagot nyerhet, amiben a közös élet első évének legfontosabb kellékei találhatók: babakocsi, bababútor, gyerekülés, 1 évre elegendő pelenka és még sok mindent!

Ne feledd, a BabaMama Expóval egy helyen és időben, az azonos jeggyel látogatható KidExpón a tesókat is színes és edukatív programok és karácsonyi játékújdonságok várják!

Mi, a Babanet csapata ingyenes tanácsadással (szülésznő, Léleknevelés gyermekszakértő, gyógypedagógus), magazinokkal, színpadi beszélgetésekkel, pozitív megerősítésekkel, egy cuki magasságmérővel, nyereményjátékkal, és sok szeretettel, mosollyal várnak Téged is mindhárom napon a 36/A standon!

Ne feledd: november 24-25-26. Budapest Aréna! Ugye találkozunk?

 

Babamama Expo/Babanet, 2023. november 14.

 
 
 
Címkék:  

életmód

baba-mama

X
EZT MÁR OLVASTAD?