Peppa malac DUPLO-ruhába öltözött: jön a Lego csoport újdonsága a kicsik nagy örömére

A LEGO Csoport, a Hasbro és a Merlin Entertainments váratlan együttműködése egy igazán vidám és szeretett animációs sorozatot, a Peppa malacot kelti életre LEGO® DUPLO® formában!

Peppa malac 20. évfordulója alkalmából az együttműködők számos, a kisgyermekeknek készült újdonsággal ünneplik mindenki kedvencét. A három márka közös célja, hogy nagyszerű játékélményt teremtsenek és biztosítsanak a gyerekeknek világszerte. Az újdonságokkal az óvodásoknak lehetőségük lesz, hogy új módon találkozzanak a sokak által imádott és világszerte ünnepelt Peppa malac karakterével, aki sáros tócsákban ugrálásáról, kis horkantásáról és kuncogásáról ismert.

„Peppa malac rendkívül népszerű; a LEGO rajongók évek óta várják ezt az együttműködést, így természetes, hogy a világ egyik legnépszerűbb történetét életre kell keltenünk a LEGO készletekben. Izgatottak vagyunk, hogy ez végre megvalósulhat a Hasbro csodálatos csapatával” – mondja Roberta Cardazzo, a LEGO Csoport tervezési menedzsere.

„Peppa a magabiztosságáról, kifejezőképességéről és új készségek elsajátításáról ismert. Kíváncsian és bájosan kezeli a mindennapi feladatokat és az akadályokat, türelemre és megosztásra inspirálja a gyerekeket. A kisgyermekek kreatívak lehetnek a Peppa készletekkel, és történeteket játszhatnak el az ikonikus figurákkal, miközben a természettel való törődésről, a barátságról és a napi rutinokról tanulnak. Öröm volt Peppát megeleveníteni a termékekben, és reméljük, hogy LEGO DUPLO Peppa malacunk nevetést és örömteli pillanatokat kelt majd, bárhová viszi is az útja.”

Az izgalmas együttműködés során Peppa Malac először elevenedik meg kocka formában a LEGO DUPLO készletekben, továbbá hihetetlen látnivalókkal és játékokkal érkezik a Merlin vidámparkokba, elsőként Németországba és Dániába, beleértve a világ egyetlen LEGO DUPLO Peppa malac tematikus részét a LEGOLAND® Billund parkban, valamint a vadonatúj Peppa malac vidámparkot a németországi Günzburgban, ami a LEGOLAND® Deutschland Park mellett található. A vidámpark élményei valós Peppa kalandokban keltik életre a LEGO DUPLO Peppa malac készleteket, valamint a TV műsor ikonikus jeleneteit és szereplőit.

„Peppa malac 20 éve meséli el azokat a történeteket, amelyek az óvodások életének első tapasztalatait tükrözik szerte a világon. Mivel a gyerekek állnak a márka középpontjában, fontosnak tarjuk, hogy a legjobb partnerekkel működjünk együtt, hogy a legkisebb rajongóknak is biztosíthassuk a játékokat és élményeket” – mondta Casey Collins, a Hasbro Licensed Consumer Products elnöke. „A LEGO Csoport és a Merlin osztoznak a Hasbro és a Peppa azon célján, hogy játékélményeket tervezzenek kifejezetten a kicsiknek, önbizalmat adva ezzel a gyerekeknek, hogy minden első lépést új kalandként kezeljenek, és magabiztosan ugorjanak bele az élet minden sáros tócsájába.”

A közkedvelt animációs sorozat 2004-es premierje óta Peppa malac arra ösztönzi a gyerekeket, hogy együtt fedezzék fel az őket körülvevő világot. Legjobb barátjukkal, Peppával az óvodások minden első lépést magabiztosan, új kalandként kezelhetnek – a hétköznapi dolgoktól a különlegesekig.

A Peppa malac animációs tévésorozat immár a 10. évadban jár, és már 20 éve fut több mint 180 országban. A világszerte sikeres márka minden ponton kapcsolatot teremt a fogyasztókkal, a szórakoztatástól és a kiskereskedelemtől kezdve a vidámparkokig, a turnékig és még sok minden másig.

Scott O’Neil, a Merlin Entertainments vezérigazgatója így nyilatkozott: „Ez egy izgalmas előrelépés két ikonikus partnerünk számára, akiknek az a célja, hogy kreativitáson és játékon keresztül szórakoztassanak és tanítsanak. Több mint 18 éve állunk partneri kapcsolatban a LEGO Csoporttal, és elmondhatjuk, hogy a márka határokon és korosztályokon átívelő ereje páratlan. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Hasbro Peppa malacát életre kelthetjük a DUPLO márkával, kezdve az új günzburgi Peppa malac vidámparkkal és a LEGOLAND Billund parkunkkal, ahol vendégeink életre szóló emlékeket szerezhetnek, és játékon keresztül tanulhatnak.”

További információ a hamarosan megjelenő LEGO DUPLO Peppa malac készletekről: www.LEGO.hu/duplo
További inspirációk és játéktippek: www.LEGO.hu

(x), 2024. január 25.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?