15 gyerek, aki tudja, mit akar az élettől!

Nem számít, hogy milyen kicsi a gyerek, sokszor jobban tudja egy ötéves, hogy mit akar az élettől, mint egy 30 éves felnőtt. Sőt, mintha a gyerekek körében sokkal több ilyen tudatos emberke rohangálna, mint az egy generációval idősebbek között.

Csak kérdezz meg egy óvodást, mi szeretne lenni, ha nagy lesz: biztosan lesz egy konkrét válasza. Aztán kérdezz meg egy egyetemistát vagy középiskolást. Persze, a kicsik tervei sokszor még kissé elrugaszkodottak a valóságtól és a lehetőségektől, de azért le a kalappal a céltudatosságuk előtt. Csak nézzétek meg a következő 15 képet!

1. Elírás az, de akkor is öndicséret lett volna: Szeretek focizni. Szeretek legóból építeni. Isten vagyok.


Forrás: reddit.com

2. A digitális kor gyermeke: Kedves Télapó! Hogy vagy? Én jól. Ezt szeretném karácsonyra: (és egy link, amit ha beírsz a böngészőbe, ide mutat.)


Forrás: chzbgr.com

3. Ez a gyerek sejt valamit: Ez leszek, ha nagy leszek... Albert válasza: olyasvalaki, aki otthon van és nem csinál semmit.


Forrás: imgur.com

4. Mernek még álmodozni: Ha nagy leszek, kutya leszek.


Forrás: reddit.com

5. De azért már itt is érvényesülhet a csoportszellem...


Forrás: media.heavy.com

6. Van, aki nem vágyik nagy dolgokra: Ha nagy leszek, akarok egy kalapot és majd felveszem.


Forrás: imgur.com

7. És olyanok is, akiket az érzelmeik irányítanak...


Forrás: huffingtonpost.com

8. Vajon ez mintakövetés vagy saját ötlet? Teendők: 1. Szerezni 100 dollárt. 2. Találni egy szolgát. 3. Nem csinálni semmit.


Forrás: asntown.net

9. Akadnak, akik hosszútávú tervekkel rendelkeznek és sosem adjákk fel: Mit fogsz csinálni, ha 100 éves leszel? Kitörök a síromból.


Forrás: reddit.com

10. És olyanok is, akik nem vágynak sok mindenre, csak... Karácsonyi lista: minden.


Forrás: imgur.com

11. A kicsik között is akadnak függők. Elvittem a családot egy büféasztalos reggelire, a fiam ezzel tért vissza a svédasztaltól.


Forrás: imgur.com

12. Komoly függők is. Kedves fogtündér, Szeretem a pénz meg a többit, de megtennéd, hogy inkább egy csomag bacont hozol nekem? 


Forrás: izismile.com

13. Ne lepődjetek meg, ha a gyerek komoly és alaposan kidolgozott karriertervekkel is előáll. Amikor 3 éves voltam, apuka akartam lenni. Amikor 4 éves voltam, játéktervező akartam lenni. Amikor 5 éves voltam, videójáték készítő akartam lenni. MOST HOGY 5,5 ÉVES VAGYOK, NINJA CHEF AKAROK LENNI!!  (Hétfőtől-csütörtökig: Chef, pénteken: Ninja, szombat-vasárnap: szabad)


Forrás: imgur.com

14. A gyerekek között is akadnak mélyen elkötelezettek. Ez a Télapónak írt levél talán nem kíván különösebb magyarázatot...


Forrás: waly1039.com

15. És már most ott vannak köztük azok, akik alakítani fogják a jövőnket. Mi az a három dolog, amivel a jövőben foglalkozni akarsz? 1. szerezni egy barátnőt. 2. megcsókolni. 3. irányítani a világot.


Forrás: happyplace.someecards.com

Nálatok miben van teljesen egyértelmű elképzelése a gyereknek?

Szilágyi Diána , 2014. november 19.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó