10 + 1 hátborzongató mondat, amit a gyerektől hallhatsz

Ha a gyerek sétál az utcán, felkap egy hernyót és a szájába tömi, az ijesztő. Ha felmászik az asztalra és fél lábon egyensúlyoz, az már kimondottan rémisztő. De ha azt mondja, hogy legszívesebben megnyúzna minket, az egyenesen hátborzongató.

A Buzzfeed – egy rövid kis kérdezősködést követően – összegyűjtötte azokat a mondatokat, amiket hallva minden szülő elgondolkozna: vajon minden rendben van ezzel a gyerekkel?

1. Viccesen kérdeztem a gyerektől, hogyan lehet a legegyszerűbben barátnőt szerezni?
A hétévesem válasza: „Mondd azt neki, hogy vagy a barátnőm leszel, vagy sosem látod többé a szüleidet.”

2. Épp ágyba dugtam a kétéves kisfiamat. Azt mondta: „Viszlát, apu”, mire én: „Ilyenkor azt mondjuk, jó éjszakát”. Mire ő: „Tudom, de most búcsút veszünk egymástól.” Megnéztem utána egy párszor, hogy még mindig az ágyában van-e…

3. A hároméves lányom az újszülött öccse mellett állt, nézte egy darabig, majd odafordult hozzám, és azt mondta: „Apa, ez egy szörnyeteg. El kéne ásnunk”.

4. Épp mélyen aludtam, amikor reggel hat körül a négyéves lányom felébresztett, az arca alig néhány centire volt az enyémtől. A szemembe nézett, és ezt suttogta: „Le akarom nyúzni a bőrödet.”


5. Az unokahúgom a kanapén ült, az arcán furcsa kifejezéssel. Az anyukája megkérdezte, mire gondol, mire ő: „Épp azt képzelem el, ahogy a vér hullámokban csap át fölöttem.”

6. Az ötévesem: „Anyu, ha meghalsz, bele akarlak tenni egy üvegedénybe, hogy megtarthassalak, és mindig nézhesselek.” Mire a hatéves gyerekem ezt válaszolta: „Ez hülyeség. Szerinted hol találsz ekkora edényt?”

7. A gyerek épp azon az életszakaszon ment keresztül, amikor konstans módon mindenre azt mondta: alá. Alá, alá, alá, alá, alá… Egy nap sokkal inkább úgy tűnt, mintha azt mondaná: halál. „Mit mondasz?” – kérdeztem ekkor. Mire ő felém fordult és azt suttogta: Haláááááálllll….

8. Éppen a kádból vettük ki a két és fél éves kislányunkat, és a feleségemmel azt magyaráztuk neki, milyen fontos, hogy az intim testrészei mindig tiszták legyenek, mire megszólalt: „Ó, senki nem piszkál ott. Egy éjszaka megpróbálták. Berúgták az ajtót és megpróbálták, de én harcoltam. Aztán meghaltam és most itt vagyok.”

9. A hároméves fiam alapvetően derűs és nyugodt, szóval ez elég furcsa volt tőle. Néha, amikor odabújik az anyukájához, ezt mondja, halálosan komolyan: „Anya, ígérem, hogy soha, de soha nem fogom rágcsálni a csontjaidat. Soha.”

10. Egyszer egy barátom gyereke, azt mondta az apukájának: „Papa én annyira szeretlek, hogy le szeretném vágni a fejed és magammal vinni mindenhová, hogy állandóan láthassam az arcod.”

+1. „Szóval nem kellene a tűzbe vetnem?” – mondta a hároméves lányom, aki először vette ölbe az öccsét. 

 Nálatok mi volt a leghátborzongatóbb dolog, amit a gyerek mondott?

Mátyás Lara , 2014. április 09.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(8 hozzászólás) 

2014 04 10. 10:19
@aloiv80: Szerintem is sok nem nekik való filmet látnak.
→ válasz erre
2014 04 10. 10:20
@dinuka: Szerinted mindenik "előző életéről" mesélt? Szerintem meg van ott bőven "filmes élmény is". Most akkor engem is lesutyerázol?
→ válasz erre
2014 04 10. 20:53
@dinuka: gratulálok :)igazán művelt vagy, gazdag szókinccsel :)
→ válasz erre
Összes hozzászólás (8) megtekintése »
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó