#baba#anya

Címke Szoptatás

Milyen a jó mellszívó, és hogyan segíthet a szoptatás során? 3 dolog, amit vegyél figyelembe, mielőtt döntesz! (x)

Császármetszés után, hozzátáplálásnál, tejtúltermelés esetén és számos élethelyzetben nagy segítség lehet egy jó mellszívó. Elmondjuk, mikre figyelj, hogy biztosan a számodra megfelelőt válaszd! »

5 dolog, amit, ha megértesz, sikeres lehet a szoptatás már a kórházban is

A szoptatási segítőnk elmondja, mire figyelj már a kezdetektől, hogy a szoptatás gördülékenyen menjen! »

Mellszívó: milyet válasszak, milyen gyakran és hogyan használjam?

Milyen a jó mellszívó, milyen típusai vannak? Miben érdemes tárolni az anyatejet, és mennyi ideig tárolható? Mikor javasolt szoptatási szakemberhez fordulni? Cikkünkben minden fontos kérdésre választ kapsz! »

Aggódsz a cumizavar miatt? Ismerd meg a Mammafeelt, mellyel lehetséges a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálása!

A szülés-születés talán legmeghatározóbb pillanata, amikor az újszülött és az édesanya bőre először érintkezik egymással. »

A PIC-ről jött, azt mondta vacsorát visz a lányomnak és ha kellemetlen is, de most meg fog fejni

Az anyatejleadásról már talán ezer meg egy cikk is született, de most személyes történeteken keresztül szeretném megismertetni, hogy mi is jár azoknak az anyáknak a fejében, akik tejet adnak, sőt, akik tejet kaphatnak a... »

„Nem akartam elfogadni, hogy már csak olyan ruhákat hordhatok, amikre amúgy rá se néznék”

Kálmán-Láng Zsófi egy 15 hónapos gyermek anyukája, akit mai napig szoptat. Ez azonban szeretné, ha nem gátolná meg abban, hogy társaságba, közösségbe… bárhova járjanak. Így jött a friss édesanya ötlete, egy vállalkozás: a... »

Hogyan lesz tele tejjel az a CICI?

Mi határozza meg a tej termelődését és áramlását? Hogyan zajlik a szoptatás? Ezekre a kérdésekre rendkívül hasznosak lehetnek a válaszok a laktációs és a baba szoptatásánál felmerülő problémák esetén. »

Fejni vagy nem fejni? Ez itt a kérdés!

Mégpedig fontos és sokakat elbizonytalanító kérdés a szoptatás során. Mert vannak, akik szerint fejés nélkül élni sem lehet, kötelező és szükséges csatolmány a megfelelő anyatejtermeléshez, köztük is van, aki a kézi fejésre, és... »

Miért szeretek szoptatni 45 hónap után is?

És mielőtt kimarad egy lélegzeted, mert elkezdesz utánaszámolni, hogy 45 hónap az hány év, megnyugtatlak: nem egyhuzamban szoptatok 45 hónapja. Bár semmi bajom azzal, ha valaki igen.  »

A konzultációk végére általában kiderül, hogy az anya még nem akarja befejezni a szoptatást

Interjú Bocskainé Irci szoptatási tanácsadóval a gyengéd elválasztásról. »

Hasznos tanácsok újdonsült édesanyáknak

A baba megszületése utáni néhány hét az összeszokás időszaka, amely rendkívül fárasztó. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot annak érdekében, hogy könnyebb legyen ez az időszak. »

Ne félj a szoptatástól!

A szoptatás mind az anya, mind a csecsemő számára tanult készség, amely időt és türelmet igényel. Íme néhány tanács, hogy bátrabb és magabiztosabb légy. »

Miért ne aggódj a nyilvános szoptatás miatt?

A szoptatás egy természetes dolog, azonban mégis sokan félnek a nyilvános szoptatástól, mások véleménye és a rájuk szegeződő tekintetek miatt. Miért ne aggódj a nyilvános szoptatás miatt? »

Vannak olyan ételek, amelyeket kerülni kell szoptatás közben?

Vannak olyan ételek, amelyeket a kismamáknak kerülniük kell a várandósság idején. Felmerül a kérdés, hogy vannak-e olyan ételek, amelyeket a szoptatás alatt kerülni kell? »

Hasznos tanácsok a sikeres szoptatáshoz

A baba szoptatása nem megy mindig gond nélkül. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot, melyek jól jöhetnek ebben az időszakban. »

Segítség a baba elválasztásához

Minden jó dolognak egyszer vége szakad, így a kisgyermek szoptatásának is. Készen állsz kisgyermeked elválasztására, de nem tudod, hogy hogyan kezdd el a leszoktatást? Íme néhány tipp, ami segít, hogy az átállás mindkettőtök... »

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   

X
EZT MÁR OLVASTAD?