21 furcsa, ám mégis csak humoros dolgok, amit kialvatlan anyukák tettek

Nemrégen a BuzzFeed felkérte olvasóit, hogy osszák meg másokkal is a szülői kialvatlanságuk miatt velük megtörtént legviccesebb történeteiket. 

 

 

1. "Kimentem a kocsimhoz, és becsatoltam a fiam az autósülésbe, és ekkor rájöttem, hogy nem volt rajtam nadrág."

"I walked out to my car and strapped my son into his car seat before I realized that I didnt have pants on."

2. "Annyira álmos voltam, hogy elfelejtettem a fiam nevét. A férjemet kérdeztem meg."

"I was so tired I forgot our sons name. I gestured to the monitor and asked my husband, Hows whats-his-face doing?"

3. “Akkor este még egy dolgot kellett feltakarítanom."

"I just added that to the list of bodily fluids I had to clean up that night."

„Kimentem a mosdóba az éjszaka közepén, és nem értettem, hogy miért éreztem, hogy átázott a ruhám. Annyira fáradt voltam, hogy a WC helyett a kanapéra ültem le. Letoltam a nadrágomat, és úgy kezdtem el pisilni, mint bármikor máskor.”

4. “A bejárati ajtót úgy próbáltam meg kinyitni, hogy az autó slusszkulcsán lévő távirányító gombját nyomagattam!" 

5. “Jó erősen megszorítottam a férjem ágyékát, ahogy egyik este megfordult, mert azt hittem, hogy a kisbabánk akar leesni az ágyunkról.”

"I grabbed my husbands crotch — HARD — as he was rolling over because I thought he was the baby about to roll out of bed."

6. “A fáradságtól beájulva dőltem el a kanapén...." 

"I passed out on the couch, then..."

Amikor a kisbabám felsírt, hirtelen felriadtam, körbenéztem, de nem a kicsim volt, hanem a macskám. Szegény nem értette, hogy mi történik vele. 

7. “Összehajtogattam egy kosár szennyes ruhát."

"I folded an entire basket of dirty laundry."

8. “Egy hónapja voltam anyuka, amikor írtam a férjemnek egy sms-t, hogy hol van. Ott feküdt mellettem."

"During my first month as a new mom I texted my husband (who was in bed next to me) to ask him where he was."

9. “Egy cumisüveget megtöltöttem tejjel és a kutyánknak nyújtottam. Amikor nem akarta elfogadni, bosszúsan kérdeztem: "Nos? Itt van!" Beletelt teljes öt másodpercbe, amíg rádöbbentem, hogy nem is az én két éves gyermekem!" 

"I filled a sippy with milk and handed it to the dog. When he didnt take it I got annoyed and said, Well? Here you go! It took me a full five seconds to realize he wasnt the 2-year-old."

10. “Hol van a gyerekem?! Az egyik este rájöttem, az egész családoma szobában volt velem, csak a kisbabámat nem látom. Pánikba estem, és kiabáltam: "Hol van a gyerekem? A férjem egyenesen rám nézett, és azt mondta: Hm, Drágám, éppen szoptatod!"

11. “Úgy mentem el otthonról, hogy a szoptatós melltartóból kilógót a két cicim.”

"I left the house with my nursing bra on both sides flopped down."

12. “Annyira kínos.”

"Egy nagy nyári melegben éppen szoptattam a gyermekem, és csak egy bugyi és melltató volt rajtam.Amikor csöngettek, kimentem kinyitni az ajtót, és amikor elment a UPS futár, akkor jöttem rá, hogy egyáltalán miért nem nézett rám."

13. “Egy fárasztó, és hosszú éjszaka után el kellett rohannom a gyógyszertárba.Kocsiba ültem, aztán egy piros lámpánál álltam, és egy örökké valóságnak tűnt a várokozás, mert nem akart zöldre váltani. Közben egy autós rámdudált, akit jól lehordtam. És ekkor vettem észre, hogy nem is egy piroslámpánál állok, hanem egy stoptáblánál.”

"After a long night I had to run to the drug store. I sat at a red light for what seemed like forever — I even swore at a car that honked at me — until I realized it wasnt a red light. It was a stop sign."

14. "Oh. Ne! Hajnal 3:00-kor lefejtem a tejem, majd kimentem a konyhába, és az egészet kiöntöttem a lefogyóba. Kiabálni kezdtem, amikor rájöttem, hogy mit tettem. Hogy miért csináltam? Fogalmam sincs! "

Oh. no.

15. “Az éjszaka közepén fáradtan felkeltem a lányomhoz, hogy tisztába rakjam, de olyan jól sikerült, hogy a használt pelenkára raktam rá a tiszta pelenkát."

"In the middle of the night I tried to change my daughter, but ended up putting a clean diaper on over the dirty one."

16. “Az autóban vettem észre, hogy így mentem dolgozni."

"I had to go a whole day at work like this:"

17. "Oops!" A nagyobbik gyermekem még nem volt két éves, amikor megszületett a második gyermekünk. Az első hét szinte teljes homályba merült. Egyik éjjal felkeltem, hogy megetessem a picit, és ekkora halk hortyogást hallottam a konyhából. Kimentem, és megláttam a nagyobbik gyermekem, akit az etőszékben felejtettem, és szegény a spagettis tálon aludt. 

 

 

18. “Annyira álmos voltam…”Végre, amikor elmehettem lefeküdni, letöröltem a sminkemet, kivettem a fülbevalómat. De annyira kialvatlan voltam, hogy a használt sminkesvattát betettem az ékszeres dobozba, a fülbevalómat meg kidobtam a szemetesbe. 

19. “Főztem egy kávét, úgy, hogy nem tettem bele kávét. Amikor el kezdtem inni, a második kortynál döbbentem rá, hogy forró vizet iszom csupán.”

"I made coffee without any coffee grinds. It wasnt until the second sip that I realized I was just drinking hot water."

20. “Egyszer zuhanyozás után a fiam alsógyatyáját próbáltam meg felhúzni. Aztán meg sírva fakadtam, hogy nem sikerült.”

"I once tried to put on a pull-up instead of underwear after showering. Then I cried when I couldnt get it on."

21. “Amikor befejeztem a nagybevásárlást, beraktam a kislányomat az autósülésbe és elindultunk haza. Otthon vettem észre, hogy mindent otthagytam a bevásárlóközpont parkolójában."

 

Forrás: www.buzzfeed.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. július 02.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó