#baba#anya

Ilyen mérges babát talán még soha nem fotóztak!

Az újszülött olyan szúrós szemmel néz a kamerába, hogy a fotók láttán lehetetlen nem mosolyogni.

A babafotózás örök emlék és tény, hogy a fotósnak sok kihívással nézhet szembe, amikor újszülöttek vannak a lencse másik oldalán. Néhány napja egy olyan baba fotói kezdtek terjedni az interneten, aki kifejezetten mérgesnek tűnik a fotókon - a valóság azonban a fotós szerint más volt.

Egy évtizede fényképezek újszülötteket, több száz csecsemőt lencsevégre kaptam már, sokféle arckifejezéssel találkoztam, de egyik sem hasonlítható ahhoz, ahogy ez az édes kis fickó nézett rám.

– mondta Lauren Carson, a fotós.

A baba a fotózáskor 7 napos volt, és a fotós szerint még csak kényelmetlen sem volt a ruha, amibe betekerték, ugyanis, rugalmas anyagból készült, és ha nagyon akart volna, ki tudott volna belőle bújni. De Carson maga is szokott figyelni arra, hogy ha a babák nyűgösek, akkor kiveszi őket az aktuális felöltőből – itt azonban erről szó sem volt.

A fotós elmondta, hogy a babának valójában ez a normál arckifejezése, nem csak a fotózáskor látta ezt tőle az anyukája.

Lehet, hogy rosszkedvűnek tűnik, de valójában egy édes kis bújós bogár volt! Nem sokkal a fotók elkészítése után elaludt, és készítettünk néhány hagyományosabb képet is róla.

A fotós soha nem gondolta volna, hogy ekkora felhajtás kerekedik a képei körül – az eredeti bejegyzést eddig már 37 ezren megosztották, Carsonnal újságok és televíziós hírműsorok is készítettek interjút. A baba pedig köszöni szépen, jól van.

Babanet, 2024. június 10.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?