Felnőtteknek

Gyerekeknek

Terhesség, szülés › Család, egészség › Szórakoztató › Mesekönyvek › Leporellók › Versek, mondókák ›

Leporellók

Európai böngésző<

Európai böngésző

Baranyai B. András
A böngésző kicsiknek és szülőknek is nagyon hálás műfaj: a közös időtöltés minden alkalommal kicsit más ígérete vonzó és izgalmas is egyben. »
Kirakókönyv - Évszakok<

Kirakókönyv - Évszakok

Az a legjobb a télben, ha esik a hó, és a karácsonyt is szeretjük. A tavasznak rendszerint nagyon örvendünk: jólesik a napsütés és a madárcsicsergés. A nyár a szünidõ és a meleg, az õsz a színes erdõk és a hatalmas levélkupacok... »
Játékos felfedezõ - Számok<

Játékos felfedezõ - Számok

A négy több, mint az öt? Több halat látsz a képen, mint amennyi zoknit? És hány autó furikázik ide-oda? A minivilág sorozat Játékos felfedezõ-kötetében könnyen nyíló tologatható papírfülek mögé rejtettük a helyes válaszokat.... »
Nagyszemû lapozó - Erdei állatok<

Nagyszemû lapozó - Erdei állatok

Amikor a Vuk dalát tanítja az édesanya a gyermekének, kiváló eszköz a kezében a minivilág sorozat Nagyszemû lapozó "Erdei állatok" címû része. A legújabb Nagyszemû-kötet arra is hivatott, hogy a kicsik közelebbrõl... »
Pamutkönyv - Háromszög <

Pamutkönyv - Háromszög

A baba az éles kontúrú formákat, a tiszta színeket észleli az elsõ hónapokban. Ekkor még csupán 20-25 centiméterre élesedik a látása. Késõbb, úgy 2-3 hónapos kortól kezdi a formákat megkülönböztetni. Ebben az életkorban a... »
Papa/Apa<

Papa/Apa

Baranyai (b) András
Ismét egy lapozgató, ismét a Csimota Kiadó kínálatából, ezúttal az apákról. Nem mese ez, hisz egy kerek mondattal sem találkozunk benne, csak egy-egy remek kép, amolyan kortárs, modern, vicces és kifejezõ formában, egy-egy... »
Õszi böngészõ<

Õszi böngészõ

Rotraut Susanne Berner
A Naphegy Kiadó könyve nem fér el a zsebekben, de még egy termetes nõi táskában sem, mégis ajánlom mindenkinek, akinek gyereke van az újszülöttkor és a nagycsoport között. Mi lehet érdekes egy olyan könyvben, amiben egyetlen... »
Puszi/Bisou<

Puszi/Bisou

Takács Mari
A Csimota Kiadó lapozgatója teljesen más, mint a megszokott kis leporellók, amikkel a legtöbb könyvesbolt kisgyerekeknek szóló polcai tömve vannak. Ebben a könyvecskében nincsenek cuki állatkák, kacsamamák és kiskacsák,... »
Téli böngészõ<

Téli böngészõ

Rotraut Susanne Berner
A Naphegy Kiadó könyve nem fér el a zsebekben, de még egy termetes nõi táskában sem, mégis ajánlom mindenkinek, akinek gyereke van az újszülöttkor és a nagycsoport között. Mi lehet érdekes egy olyan könyvben, amiben egyetlen... »
A Távoli Csillag és A Csillámló Csillag<

Csillagos éj sorozatA Távoli Csillag és A Csillámló Csillag

Két rövidke jóéjt mesét rejtõ könyv, amelyet kifejezetten kisebb, bölcsõdés-kiscsoportos gyerekeknek ajánlunk. Brumi és Bella, a mackótestvérek esténként csodálatos utazásra indulnak a Távoli Csillaghoz. Kállai Nagy Krisztina... »

   1 2 3   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó