#baba#anya

Miért mosolyognak a babák alvás közben?

Álmodik a baba? Emlékszik a születése előtti békés, nyugodt időkre? Elmondjuk, mi az oka annak, hogy a babák mosolyogva alszanak. »

Hogyan kell büfiztetni a babát? Tanácsok, amik segíthetnek

Milyen gyakran kell büfiztetni a babákat, miért nem szabad kihagyni, és mi a legjobb módja a felesleges gázok eltávolításának? Elmondjuk!   »

Miért sír a baba? Ez a sírás 12 leggyakoribb oka

Az éhségen és a fáradtságon kívül más okai is vannak annak, ha sír a baba. A gyerekorvos elmondja, melyek ezek!   »

A babák érzik, amikor dühös vagy, és szeretnének megnyugtatni

A gyerekekben már egészen korán mély nyomot hagy, ha egy felnőttet mérgesnek, haragosnak látnak - még akkor is, ha a viselkedés nem rájuk irányul. »

Születésszámok a csúcson: egészségpénztári támogatások gyermekneveléshez

Sokan nincsenek vele tisztában, de a legtöbb kisbaba szeptemberben születik, mivel a karácsonyi szabadságolások és a téli meghitt, nyugodt időszak kedvez a romantikus hangulatnak. Hozzátok is mostanában kopogtat be a gólya?... »

Ez alapján választanak a magyarok babakocsit

Több mint 1100 kisgyermekes apuka és anyuka töltötte ki azt a kérdőívet, amelyből kiderült, hogy a babakocsisok még mindig nagyon sok nehézségbe ütköznek a tömegközlekedésben, és az is elmondható, hogy a megfelelő termék... »

Édes kihívások

Nem én voltam az a kislány, aki már az óvodában arról álmodott, hogy egyszer anyuka lesz. Nem a Barbie babákon gyakoroltam a leendő ősanyai képességeimet, sőt, tudtommal soha nem is volt Barbie babám.      »

Hogyan válasszunk mesekönyvet?

Ahhoz, hogy a gyermek élvezze a könyvek világát, olyan történeteket kell neki mutatni, melyek lekötik a figyelmét, és megfelelnek az életkorának. Fontos, hogy minden egyes nap kerüljenek elő a mesekönyvek. A legjobb, ha az esti... »

Mi kell a tökéletes első születésnaphoz?

Lassan egy éve, hogy a világon van a kisbabád? Akkor ez a cikk neked szól, hiszen mutatunk néhány hasznos tippet, melyek segítségével tökéletessé lehet varázsolni az első születésnapi zsúrt. »

Mosható vagy eldobható, melyik a jobb pelenka?

Az ideális pelenka megtalálása nem egyszerű feladat, ezért megpróbálunk segítséget nyújtani. Az alábbiakban összegyűjtöttük a mosható és az eldobható változatok előnyeit és hátrányait. A választás során mindenképpen figyelembe... »

Itatja az egereket – állandóan! Egy könny nem könny?!

Észreveheted, hogy gyermeked gyakran sír apró csalódások miatt, mintha azok hatalmas problémák lennének. Dührohamot kap, mert nem találja a lila cipőt, amit viselnie "kell" vagy mert "rossz" fajta... »

A szellőztetés nem megoldás!

A passzív dohányzás rendkívül veszélyes a csecsemőkre. Gyengíti a tüdejüket, hajlamosabbá teszi őket a fülgyulladásra, és megduplázza a hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS) kockázatát. A legkevesebb, hogy a házban senki ne... »

Így lehet megtalálni a tökéletes gyerekcipőt

Minden szülő életében emlékezetes esemény, amikor a gyermeke megteszi az első lépéseit. Azonban az örömteli pillanatot követően azonnal felmerül a fontos kérdés: mi kerüljön a gyermek lábára, miben tipegjen mostantól?... »

Baba mellett home office? Lehetséges!

Anyukák nyilatkoztak arról, hogy hogyan érdemes otthonról dolgozni baba mellett. Marisa Iallonardo, a Goodhousekeeping online magazin szerzője gyűjtötte össze ezeket a hasznos tippeket. Továbbá a saját tapasztalatait is... »

Ennyi volt! Vége!

A terhesség a negyvenedik héten többről szól, minthogy várakozásteli napok, órák; már fáradt vagy, kimerült, akár ingerült és érzelmileg instabil. Na, de akkor milyen is az a bizonyos negyvenedik hét?   »

Nem ismersz majd magadra!

A terhességgel kapcsolatos információk, mendemondák mindenhol ott vannak. Elkerülhetetlen, hogy ne találd magad szembe velük, főleg, miután várandós leszel. Az első terhesgondozáson az orvosod valószínűleg egy csomó brosúrát ad... »

Várd a „váratlan”-t?

A legtöbbünk számára az aggódás egy csomagként együtt jár azzal, ha egyszer anyává válunk. És akár hétnapos, akár tizenhét évesek a gyerekeink, jó eséllyel vannak olyan dolgok, amelyek miatt gyakrabban aggódunk, mint mások. Mi... »

Nem egy jacuzzi-s élmény!

A vízben szülésben az egyetlen jó dolog a fényképek, amik készülnek közben. Legalábbis számomra ez a része igaz volt. Viszont térjünk a lényegre - akárhogy is nézzük, a szülés nem szórakoztató.    »

Már a legelején kudarc

Nők egy csoportja - nővérek, egy szülésznő, a dúlám - dolgozott felettem, és próbálták rávenni a babát a szoptatásra. Küzdelmük a normális keretein belülinek tűnt: egy nyűgös, frissen szült csecsemő, aki még mindig csupa... »

A szülési babonák mögött rejlő igazság

Milyen babonák vannak a késői babákkal kapcsolatban? Az első babák mindig későn érkeznek? Egy döcögős út előidézheti a szülést? A telihold befolyással van a baba születésére?   »

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   

X
EZT MÁR OLVASTAD?