Címke Divat

4 alapdarab, amire szinte azonnal szükséged lesz, ha kisbabát vársz

Nagy pocak ide, nagy pocak oda, nem feltétlenül kell egy szekérre való ruhát felhalmoznod a várandósság kilenc hónapja alatt. Olyan kapszulakollekciót érdemes összeállítani, melyben az egyes darabok kevésbé karakteresek, így... »

Nem csak anya vagy, NŐ is! – 4 tipp, hogyan legyél stílusos nő anyukaként

Valamelyik nap, épp egy kávézó teraszán ültünk a belvárosban a barátnőimmel, és arra lettünk figyelmesek, hogy egyre több borzasztóan csinos, divatos, magára nagyon is adó anyuka szaladgál az utcákon, egy vagy akár több... »   1 hozzászólás

Liliputi® - EGY HŰSÉGES TÁRS A BABÁS NAPOKRA

Kisbabádat születés után egy teljesen új környezet veszi körül, kilenc hónapig a lehető legszorosabb kapcsolatban élt Veled, születés után egy teljesen új fogalmat kell megismernie, mely rémisztő lehet számára: a távolságot.... »

Szuper öltözködési tippek - babaruhát olcsóbban?!

Végtelen sok pénzt lehet elverni „jobbnál jobb” babacuccokra, kellékekre. Aztán a nagyobbik feléről kiderül, hogy teljesen felesleges. Öltöztetni viszont mindenképpen kell gyermekünket. Akár szeretjük öltöztetni, szép, sőt... »

Miért is félünk kismamanadrágot vásárolni interneten?

Te melyik táborba tartozol? Abba, aki kizárólag próba után mer döntést hozni egy-egy ruhadarab megvásárlásával kapcsolatban, vagy abba, akinek se ideje, se energiája üzletekbe elmenni, és hosszú, értékes és fárasztó órákat... »

CSEKKLISTA - 8 alap ruhadarab kismamáknak őszre és télre

Megérkezett az ősz. Aki mostanában tudta meg, hogy babát vár, annak egészen más szemmel érdemes várandós ruhatárát összeállítani, mint az erről tavasszal értesülőknek. Most kifejezetten nyári darabokra nem lesz szükség, de... »   1 hozzászólás

Melltartó-viselés várandósan

Melltartó vásárlásakor sokan gondban vagyunk kismamaként. Mindenképpen le kell cserélni a korábbi melltartónkat? És ha igen, mikor? Merevítős vagy merevítő nélküli melltartót hordjunk terhesség alatt? Mi a különbség a várandós... »

5 + 1 tipp kismamáknak melltartó-választáshoz

A jó melltartó talán az első legfontosabb ruhadarab, amit kismamaként be kell szerezned. A mellek ugyanis a terhesség első pillanatától kezdve változáson mennek keresztül, méretük növekszik, egyre érzékenyebbé válnak. Ezért... »

Mit igen, és mit ne? – divattippek XL-es kismamáknak

Kövér vagyok, utálok tükörbe nézni, minek költsek magamra, erre a testre úgysem találok semmit – sok várandós nőnek ismerős panaszok ezek. Mit szóljanak azok, akik nem 50, de még csak nem is 70-80 kilósan élik az életüket, és... »

Kilenc tévhit a melltartóval kapcsolatban

Gyerekkorban sok olyan dolgot hall az ember, amiről felnőttként már tudja jól, hogy nem igaz, például, hogy ha lenyelünk egy rágógumit, az hét évig a gyomrunkban marad, vagy ha túl gyakran grimaszolunk, úgy marad az arcunk. Úgy... »

6+1 tipp nyári kismama-ruhatár összeállításához

Sok kismama várja izgatottan a nyarat, amikor a vastag pulóverek alól végre előkerülhetnek a csodálatos kismamapocakok. A meleg azonban ilyenkor jobban megvisel minket, fáradékonyabbak leszünk, amin megfelelő öltözködéssel,... »

Tavaszi öltözködési tippjeink

Hurrá, itt a tavasz! Lekerülhetnek a nagykabátok, vastag pulcsik, végre megmutathatjuk a pocakunkat. És mutassuk is meg, legyünk nagyon büszkék gömbölyödő hasunkra! És a legfontosabb:  senki ne gondolja, hogy csak mert a mérleg... »

8 alap ruhadarab kismamáknak tavaszra

A várandósság kilenc hónapja alatt minden hölgy megszépül, különleges kisugárzással bír. A jól megválasztott ruhadarabok kényelmessé teszik ezt a változó időszakot és kiemelik gömbölyödő pocakjukat, melynek látványa mindenkit... »

Imádtam öltöztetni a pocakomat – ezt akarom biztosítani más kismamáknak is!

Az első várandósságát végigbosszankodta, a második után már betelt a pohár. Kismamaként minden nőnek kijárna, hogy ezt a boldog kilenc hónapot csinosan, stílusosan, változatosan öltözködve tölthesse - így gondolkozott Polgár... »

Kisfiú stílus, az iskola első napjára - Petrától

Az  évnyitóra az iskolákban előírás a fehér felső, fekete alsó. Mi lenne ha a hosszú nadrágot lecserélnék rövidre? Hiszen a jelenlegi hőmérséklet indokolná. Lehet gyermekünk akkor is az évnyitóhoz illő öltözékben, ha a... »

AWARE kids – Tangram kollekció - Divat by Petra

Az AWARE KIDS újrahasznosított pamuthulladékból készül, a kollekció fő motívuma egyfajta játékos geometria, a “Tangram” játékból kiemelt geometriai elemekből épül.  »

Praktikus holmik, amik a várandósság során és később is használhatók

A várandósság során különösen fontos szempont lesz a praktikum, az ár-érték arány, sokféle új dologra lesz szükségünk, ebben a válogatásban a fő szempont az, hogy a babázás során is használni tudjuk a beszerzett holmikat. »

A négyéves fiú, aki menőbb, mint a legtöbb férfimodell!

Az fix, hogy anyaként az egyik legjobb móka, hogy öltöztethetjük a gyereket. Akárki akármit is mond, a cuki ruhák közötti vadászat és keresgélés, majd a beszerzett darabok megtekintése a szerencsés esetben együttműködő... »

Terhesnapló 4. - MiniMimi még mindig „nemtelen”

A 20. hét volt az első, amióta várandós vagyok, amikor jobban éreztem magam. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne émelyegtem volna egyáltalán vagy a róka-móka elkerült volna teljesen, sőt még a gyomrom is égett néha-néha, de... »   2 hozzászólás

Terhesnapló 4. - Mimi nem vesz nagyibugyit!

18. hét és egy pocaktartó övvel gazdagabb lettem. A várandósság előtt eldöntöttem, hogy nem fogok mindenfélét össze-vissza vásárolgatni, de ha egyszer szükség van rá!? Kezdődött a szoptatós párnával, ami jó vétel volt és... »

   1 2   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
XBabázz lazán! - Teakiadó