Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy jó pszichológust, ingyen a III. kerületben, vagy környékén, ingyen, és gyorsan!
Kösz:
Névtelen
Névtelen
 


Egy gyermekkori trauma miatt lennerá szükségem, amiatt még ma sem tudok férfiakkal kapcsolatot teremteni.
Névtelen
 


Névtelen!

Látom,nem ír neked senki.Én sajnos nem Pesten lakom,nem tudok segíteni neked.De körbe néztél már esetleg a neten?Talán találsz számodra megfelelõ orvost.Most nem tudom,hogy ez alatt a cím alatt mi van,de szerintem nézd meg: www.orvos.lap.hu

Kriszti.
Kriszti
 

 
 

Köszönöm, megnézem!

Névtelen
Névtelen
 


Névtelen!

Minden kerületben van családsegítõ szolgálat. Ott ingyenes a pszichológus is. Éppen ma olvastam a kerületi hírhozóban.

Magdi


Sziasztok!

Köszöm Nektek a segítséget! A neten már körbenéztem, találtam egy-két jó dolgot!
Magdi!
Neked is köszönöm, majd utánanézek, hogy itt hol van! Az nem csak családi problémákkal foglalkozik?? Az enyém egy kicsit más...

Névtelen
Névtelen
 


Névtelen!

Itt van a cikk eleje:
Ha életvezetési, párkapcsolati, családi, gyermeknevelési vagy lelki gondja van, úgy érzi, hogy elakadt az életben? Gyermeke nem hallgat Önre? Ha lelki problémáit egy megértõ szakemberrel szívesen megbeszélné, szeretettel várja az érintetteket: X Y pszichológus (tel. sz., cím). További ingyenes szolgáltatások a Családsegítõ Központnál: ...

Szerintem bármilyen lelki problémával megkereshetõk.

Magdi


Sziasztok!

Magdi!

Köszönöm a segítséget. Velem az a helyzet, hogy még 13 éves koromban megrontottak, és emiatt nem tudok férfiakkal kapcsolatot teremteni. Szerinted erre is van ott megoldás?

Névtelen
Névtelen
 


Megprobálom kicsit részletesebben leírni. Szóval én akkor voltam 13, õ meg 31! Borzasztó volt, csupa olyan dologra kényszerített, amit nem akartam! Most már szeretnék babát, de nem vagyok képes normál kapcsolatra.

Névtelen
Névtelen
 


Névtelen!

Egész nyugodtan fordulj szakemberhez.Biztosan van segítség a számodra.Nem csoda,ha egy ilyen traumát nem tudsz egyedül földolgozni,más ember sem tudná.
Pont ezért vannak a szakemberek.


Minden jót!
Kriszti.
Kriszti
 


Kriszta!

Hát elég rossz volt, fõleg egy 13 éves gyereknek. Annyira féltem utána! És még mindig, pedig már több mint 10 éve volt( soha nem mondtam el). Akkoriban annyira nem zavart, hogy nem tudok normális kapcsolatot férfiakkal kialakítani, de most már nagyon, mert szeretnék én is családot.

Névtelen
Névtelen
 


Kedves névtelen!

Én is névtelen vagyok, hasonló okok miatt.
Kérlek, ha találtál egy jó szakembert, szólj!!!
velem ez jóval késõbb történt meg, és sajnos egy kisgyereket nevelek egyedül, feltehetõleg abból (de ez már sose fog kiderülni, a másik apajelölt se vállaná, nem is hajlandó közremûkodni a kiderítésben , éppn mivel tud az erõszakról). Én igy is vállaltam a gyereket,, imádom, stb., de én se vagyok alkalmas azt hiszem egy igazi kapcsolatara. De hiányzik, és nagyon vágyom még gyerekekre. Meg mindenkinek az lenen jó.
Meg a gyerekem miatt is szertnék beszélni szakemberrel, hoyg neki mit mondjak, hoygan, hoyg ha ninc sis apja, minél kevésbé sérüljön.

Esetleg a NANE vonalat nem próbáltad meg? Minden telefonkönyv elején benne van, régen én is próbáltam, de azt nem kérdeztem, pedig bioztos tudnak olyan pszichológust, aki ingyen és pont ilyen esetekben segít!!!
névtelen2
Névtelen
 


Szia Névtelen2!

Én vagyok a téma elindítója!

Ha gondolod, írj, beszélgethetünk!

Névtelen1
Névtelen
 


Szia Névtelen!

Én egy könyvet ajánlanék, amiben találhatsz egy megoldást a problémádra, és eldöntheted, hogy ki akarod-e próbálni vagy nem. Az a came, hogy Dianetika, és nekem segített a migrénes fejfájásom elmulasztásában. Nem a könyvKép).
A Blaha Lujza téren lehet kapni a Dianetika központban.

Üdvi.

Évi
 


Sziasztok!
Bár nem túl nagy itt a forgalom, azért szeretnék elindítani egy témát, hátha valaki rátalál. Én is gondolkozom azon, hogy pszichológushoz fordulok. Bár nem vagyok benne biztos, hogy szükségem van rá, de ártani talán nem árt.
Azt hiszem, van egy-két feldolgozatlan probléma az életemben, bár én azt sem tudom, hogy egy probléma mikor van feldolgozva.
Ezek a következők:
Rossz kapcsolat a szüleimmel.
Az első férjem (az első két gyermekem apukája) halála (6 évvel ezelőtt).
Munkahelyi problémák: 10 éve vezetőként dolgozom és nem tudom, hogy alkalmas vagyok erre egyáltalán.
Tele vagyok szorongással: az egyik legkritikusabb, hogy rettegek a repüléstől, pedig
a munkám miatt viszonylag gyakran van rá szükség.
Szóval elsősorban magammal szeretnék egy kicsit tisztába jönni.
Ha valakit érdekel vagy érint valamelyik téma, jelentkezzen.
Vagy ha tudtok olyan topic-ot ezen kívül, ahol ilyenekről van szó.
Anna
 


Szia Anna

Egész pontosan mire gondoltál, beszélgetni szeretnél, vagy inkább pszichológust keresel? Esetleg mindkettő?
Én is Anna vagyok, úgyhogy mostantól annag-t írok alá.
 
 


Szia Annag!
Mindenképpen mindkettőre gondoltam. Az is érdekel, hogy van-e valaki, akinek ilyen problémái tényleg megoldódtak a pszichológus által. De ha csak általában van véleményed ezekről a dolgokról és esetleg érdekelnek a részletek is velem kapcsolatban az is nagyon jó lenne.
Van olyan a problémáim közül, ami Téged is érint?
Anna
 


Szia Anna

Szívesen beszélgetek veled ezekről, de én inkább magánban folytatnám, ha van hozzá kedved. Legalábbis ami a konkrét dolgokat illeti. A címemet megtalálod a profilomban:-) Pszichológusokkal kapcsolatban én eléggé támogatom az ilyen irányú megközelítést, szerintem nagyon sokat tudnak segíteni, és nem nagyon látom értelmét fölöslegesen szenvedni valami miatt, amin lehet segíteni. Ismerek olyan embert, akinek a terápia nagyon sokat segített.
A szorongások nagyon jól oldhatók különböző módszerekkel, és a szülő gyerek kapcsolat is elég mérgező tud lenni, ha az ember nem tud túllépni a problémákon. Na most röviden ennyi, várom a válaszodat itt, vagy emilben.


Szia


Annag
 
 


Szia Annag!
Köszi a választ, fogok Neked e-mail-t írni, csak az egy kicsit hosszabb idő. De igyekszem még ma este.
Anna
 


Anna!

Szerintem ezeknek a problémáknak az okait kellene megtalálni, és akkor már te magad is tudnád kezelni őket. Szeretsz olvasni? Ha igen, akkor neked is javaslom a Dianetika könyvet olvasásra. Aztán eldöntheted, kipróbálod-e, vagy nem.
A szüleiddel való problémára tudnám ajánlani a "Megértés összetevői" füzetet. Nagyon jó, csak használni kell, ami le van írva benne, és egyáltalán nem nehéz. És ebben a füzetben leírtakat, még mint vezető is tudod használni.

Üdvi.

Évi
 


Évi!
Köszi. Nagyon szeretek olvasni.
Neked milyen probléma megoldásában segített a könyv? A füzet hol szerezhető be? Ha ennyire ajánlod, alkalomadtán beszerzem és elolvasom őket. De azt nem tudom elképzelni, hogy teljes mértékben kiváltsák a pszichológust. De azt elhiszem, hogy tudnak segíteni.
Anna
 


Anna,
én sem hittem, hogy bármi is kiválthatja a pszihológus munkáját. Tévedtem, és kellemesen csalódtam. A fentebb emlitett könyvet nem ismerem, de egy kineziológus (aki sok mást is használ a kineziológia mellett) másfél óra alatt segitett megoldani egy legalább fél-egy év terápiás munkát igénylő problémámat. Ha érdekel, megirom a számát.
Virág
 


Virág,
Mielőtt a számát megírod nincs kedved írni valamit erről az egész módszerről? Te hogy jutottál el hozzá? Próbálkoztál pszichológussal is?
Anna
 


Tinalila,
nincs "egész módszer". Kép Ő kineziológus és bioenergetikus, és ezen kívül elég sok módszert használ. Izomteszteléssel kiteszteli, neked az adott helyzetben és pillanatban melyikre van szükséged, és azt használja. Ami még eszembe jut: az élet mandalája. Különböző energiákkal dolgozik, nem tudom nevesíteni. Biztos, hogy a reiki is köztük van, de ez csak egy a sok közül.

Jártam már terápiára más miatt, és tudom, mennyire lassú. Bár van, akinek arra van szüksége, de az tele van fájdalommal - emellett pedig lehet jó, mert tudatosan látod, mi történt veled és tudatosan tudod megfordítani az életedet. Ez tökéletesen fájdalommentes és gyors, de a tudattalanodban történnek a változások. Nem biztos, hogy minden esetben szükség van a fájdalomra és a tudatos változásra. Én (egyébként ha egyszer eljutok odáig, pszichológus akarok lenni, így nagyra értékelem a tudatos változásokat) mégis emellett döntöttem.

Éppen a béka ama testrésze alatt voltam, mert rámtört egy nagyon megrázó gyerekkori élmény, és pszichológust kerestem. Az első annyira szörnyű volt (már máshoz is jártam korábban, így elég kritikus szemmel néztem, ki az, aki segíteni fog nekem), hogy az első ülés után felhívtam, hogy megköszönjem, amit eddig értem tett. Tovább kerestem. Közben leveleztem egy-két emberrel többekközt erről is. Már másik két vonalon is elindultam, amikor megkaptam Éva számát, és elmentem hozzá. Meglepetés volt számomra, hogy egy kezelés elég volt szerinte. Még sokkal nagyobb meglepetés az volt, hogy valóban elég volt. Másfél óra alatt megbocsájtottam az apámnak, szeretni is képes voltam/vagyok, sőt nagyon sajnálom őt.

Ha van még kérdésed, írj. Kép

Virág
 


Virág,
bocs, hogy csak most válaszolok, de pár napig nem voltam gépközelben. Bár nagyon érdekes, amit írsz, azt hiszem nekem most a tudatos változásra lenne szükségem. Úgy érzem, hogy a gyakorlatilag születésem óta bennem gyülemlő problémákat nem szeretném 1,5 óra alatt megszüntetni. Én inkább megérteni és feldolgozni szeretném őket. Inkább szánnék rá időt.
Nem tudsz ajánlani olyan pszichológust, aki ebben segítni tud?
Köszi!

Anna
 


Mél megy.
 


Sziasztok!

Rég nem írt be senki, de hátha ide téved vki szintén pszichológust keresve.
Ingyen pszichológia szolgáltatást lehetigénybe venni családsegítőben, gyermekvédelmi központban, ifjúsági irodában.
Én személy szerint 23 évesen ifjúsági irodába mentem, olyanban ami nem is a lakhelyem szerinti kerületben van. Azt javaslom ha találtok ilyen, ill. hasonló intézményt hívjátok fel nyugodtan. Sok szerencsét!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: