Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Tud valaki a XX, XXI, XXIII, kerületben olyan szépségszalont ahol van vákumos mellkezelés?
 
 


Mi az a vákumos mellkezelés?
 
 


Állítólag erősíti a kötőszövetet, vákum segítségével fokozza a vérkeringést, regenerál és feszesít, ehhez több bizalmam van, mint az kenceficékhez, bár azt gondolom, hogy ez sem csodaszer. A highcare.hu (lehet hogy rosszul írtam)oldalán olvastam erről. Sajnos elég ramatyul nézek ki terhesség után, elég megcsíkozódtam, ezért érdekelne tud-e valaki errefel ilyen szalont.
Szilvi
 
 

 
 

köszi, még nem láttam ilyet.
 
 


Oroszlánszagú R.
 


Oroszlánszagú R.
 


Sziasztok!

Sylva,
a barátnőm a XVII.ker-ben nyitott egy ilyen High-Care szalont. Én még most szoptatok de egy év múlva szerintem én is kipróbálom.
Azt mondta a barinőm, hogy mielőtt elmész egy ilyen vákumos mellkezelésre el kell menni egy nőgyógyászhoz és vinni kell egy papírt, hogy minden rendben van mellel. (Rákszűrés, idősebbeknek mamográfia is kell)
Sokat várok majd ettől a kezeléstől. A szoptatás után fél v. 1 évet várni kell. Azért ezt kérdezd meg.
Ha elmész egy ilyenre megírnád a véleményed?

Üdv,Tina
 


Szia Tina!
Hát még én is csak 3 hónapja hagytam abba a szoptatást. Az tudod, hogy mennyibe kerül? Én azt hallottam 3200 egy alkalom amiből legalább 10 kell. Tényleg nőgyógy papír kell hozzá, hát akkor szerintem az enyém nem fog örülni, tuti lebombáz valamivel, én azt hittem ez csak sima "levegős masszír" és semmi komoly. Szóval én voltam vákumon a hasammal, és az pl nagyon fájt amikor csinálták, erről viszont azt olvastam, hogy kellemes és ezért feltételeztem, hogy azért nem ugyanarról a "vákumozásról" van szó és nem veszélyes ha a mellen csinálják, mert ott azért elég gáz, ha véletlen szétrobbantanak valamit a vákummal.
 
 


Az engem is érdekelne, ha valaki már kipróbált volna hasonlót!! Lányok hát mindenkinek szép mellei vannak csak én érzem magam a szoptatás után csoffadtnak, hogy kifolyik a cicim a tartóból? Kép Kép
Ti mit csináltok, (csináltatok)?
 
 


Szia Sylva!

Nem tudom, hogy mennyibe kerül. Majd megkézdezem és megírom ide v. mailben. Szerintem egy kicsi veszély van benne. Egyébként az én melleim is nagyon-nagyon csúnyák.KépKép Ráadásul hatalmasak.

Üdv, Tina
 


Szia Tina!

Nekem tényleg tökre kinyúlt a bőr és feszességnek nyoma sincs : ( : ( . Komolyan egyszerűen kifolyik a mellem még a melltartóból is : ( : ( elég szörnyen érzem magam így fogalmam sincs létezik- e rá valamiféle megoldás ahol nem csak a pénzét veszik el az embernek. Valahol olvastam, hogy az iszappakolás összehúzza a bőrt. Erről tud valaki valamit?
 
 


Szia Sylva!

Tudom miről beszélsz.Kép

Üdv, Tina
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: