Hozzávalók: 8 tojás, 12 ek. cukor, 13 ek. liszt, 2 csg. vaníliás cukor, 4 dl tej, 18 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 1 csg sütőpor, 5 dl tejszín ( én a Hulala nevezetű növényi kütyüt vettem, ez előre be van cukrozva és nagyon jó sütikhez), 1 csg habfixáló.
8 tojásfehérjét 8 ek. cukorral habbá verjük, majd beleteszünk 8 ek. lisztet, sütőport, tovább verjük, majd sütőpapírral bélelt tepsiben készre sütjük (nagyon hamar megsül). 10-15 perc
Krém: 8 tojás sárgáját, 4 ek. cukorral, 5 ek. liszttel, 2 csg vaníliás cukorral 4 dl tejben elkeverjük, felfőzzük. Kihűlés után 18 dkg rama margarinnal, és 10 dkg porcukorral összekeverjük és a tésztára kenjük. A tetejére a tejszínből és a 2 ek cukorból, habfixálóból habot verünk és a krémre kenjük, csokireszelékkel megszórjuk. Hűtőbe tesszük, aztán jól megesszük.....

Nagyon könnyű, és nem túl édes süti! Nyámmm