Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretnénk a gyerekeknek(1,5 és 4,5 évesek) a kertben egy kis játszóvárat felálltani fából, ami mondjuk egyszerre be tudja tölteni akár a mászóka, hinta, csúszda és homokozó funkcióját is.
Tudtok segíteni, hogy hol lehet ilyet beszerezni vagy gyártatni Budapesten és környékén.
Minden tippnek, linknek nagyon örülnék.
Köszönettel,
S. Ági
 
 


Szia S. Ági!

Mi egy hónapja szereztünk be egy ilyen kombinációt.

A legjobb megoldásokat - szerintem - itt találod:
IDE SÜSS!
Berkes György "próbálkozó"
6000 Kecskemét, Talfája 87.
E5-ös főút 81,5 km
Tel: 0620 9421 941

Szállítást is vállalnak.

Mi találtunk egy olcsóbb, kevésbé profi, de megfelelő gyártót Nagykátán.

Üdv.
Mackósajt
 


Mármint ár-érték arányban a legjobb megoldás.
 

 
 

Sziasztok!

Mackósajt: itt böngészgettem és látom, hogy nagykátai címet említesz. Szeretném elkérni tőled a címet,ha van rá lehetőség.Ugyanis hozzán elég közel van és gondoltam érdemes lenne felkeresni. Ti milyen kombinációt csináltattatok és milyen árban volt kb?

Köszönöm szépen :Anita
 
 


Szia Anita77!

Mobilszámot tudok adni: 30/2118548
Játszótorony ferde létrával, oldalán mászókafallal, csúzdával, 2 hinta és még két kampó a további aktivkodáshoz, mint pl. kötélhágcsó.

Akácfa, szögelve, nem a csavaros megoldás, de szerintünk ez is megfelel.

Üdv.
Mackósajt
 


www.playparc.hu

Kukkantsatok be ide is.
 


Ide is nézzetek be:

http://www.tiffanyjarolap.hu/kepek.php

Itt gyerekeknek (is) való kerti üvegmozaikos díszjárólapokat árulnak. Mi vettünk, Donald kacsásat, a gyerek imádja. 1-2 db. elég a kertbe, inkább dísznek való szerintem. Az iparművésznő több mintát is küldött nekünk, rengeteg mesehős díszjárólapja van, de sok más is, érdemes megnézni. Egyébként kifejezetten szép munkái vannak, ezért merem ajánlani nektek is.

Puszi,

Édesanya1
 


Sziasztok!
Mi gyártunk fajátékokat kertbe, nem deszkából, hanem sima fából, méretre vágjuk a fát, vastagságot, szélességet úgy választjuk ki, hogy ne kelljen hozzányúlni, de ezt elég nehéz leírni, kérésre képet küldök! Érdeklődni telefonon: 06-30-5597-187 E-mail címem: birka19@catv-sonar.hu
 
 


Sziasztok!

Mi gyártunk kisgyerekeknek mászóka, hinta, csúzda kombinációt! 2005-augusztusában írtam egy hozzászólást már, annyi a különbség, hogy megváltozott az e-mail címünk! birka19@catv-sonar.hu --ez a cím sajnos már nem él! Az új címünk: peter.b@mail.globonet.hu Lassan készül a honlapunk is, de árakat vagy fényképeket az eddig elkészített hintákról e-mailban tudok küldeni! Figyelem! Hinta megrendelést CSAK vas-megye területén veszünk fel! Más megyébe is készítünk hintákat, de a házhozszállítást nem tudjuk vállalni.

Várom az érdeklődők e-mailjait!
Üdvözlettel: Bíró Péter
 
 


Sziasztok !

Gyöngyi vagyok mi a férjemmel gyártunk rönk játékokat és rönk bútorokat. Az ország egész területére szállítunk. Ha valakit érdekel szívesen segítek. www.ronkjatek.mlap.hu
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

cron